Realme 7 vs. Xiaomi Redmi Note 8 Pro vs. POCO X3 NFC

Bütçe
3000
Ben Realme 7 derim RAM'i 6 GB yazılım olarak Xiaomi'den bence daha iyi. 5000 mAh pilde gayet güzel.

Kardeşim benim ben oyun telefonu olarak kullanıyorum, mükemmel bir telefon mesela PUBG 60 FPS üstü veriyor. Şarjı mükemmel gidiyor bence POCO X3 aralarinda en iyisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim benim ben oyun telefonu olarak kullanıyorum, mükemmel bir telefon mesela PUBG 60 FPS üstü veriyor. Şarjı mükemmel gidiyor bence POCO X3 aralarinda en iyisi.

732g işlemcisinin G95'e göre gözle görülür bir üstünlüğü yok ama şimdilik. 1-2 yıllık kullanımda ne olur bilemem yazılımı daha iyi olduğu için Realme 7 daha iyi olur.

Bütçemi aşıyor.

Tabii ki biraz pahalı telefon şu bile bendeki satış fiyatı 4 bin TL şöyle bir şey diyeyim Redmi not 8 veya Redmi not 9 kullanabilirsin ama şu anda kullanılan telefonlar 8 ve 9'un Pro modeli bir sorun olursa sorabilirsin seve seve yardımcı olurum.

732g işlemcisinin G95'e göre gözle görülür bir üstünlüğü yok ama şimdilik. 1-2 yıllık kullanımda ne olur bilemem yazılımı daha iyi olduğu için Realme 7 daha iyi olur.

Tabii ki her kesin düşüncesi farklı ama Realme 7 bende satıyorum ama çok oyun oynayan biriyse önermem çünkü geçen bir müşterim geldi oyunlarda çok ısınıyor diye getirdi bende iade aldım.

Bütçemi aşıyor.

POCO M3 de öneririm veya Redmi Note 10 bu cihazlarda iyi.

POCO X3 4000 TL mi . Hocam ne yaptınız o fiyata onun Pro'su var.

Hocam M3 ve "not" 10, performans arayan birisine önerilir mi sizce?
Note 8 Pro'daki G90T, Realme 7'de ki G95 söylediğiniz cihazlardaki yonga setlerinden çok daha iyi.

Onun Pro'su bile 4000 değil hocam

Yanlış yazmışım 2500 TL 3000TL şu anda kusura bakma fark etmemişim
Hocam M3 ve "not" 10, performans arayan birisine önerilir mi sizce?
Note 8 Pro'daki G90t, Realme 7'de ki G95 söylediğiniz cihazlardaki yonga setlerinden çok daha iyi.

Onun Pro'su bile 4000 değil hocam

Kardeşim senmi iyi bileceksin benmi Realme size sponsor mu bu kadar üstüne bastırıyorsunuz biliyorum Realme bende satıyorum ama yani M3 ve not10 performans olarak iyi cihazlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…