Realme 7 vs. Xiaomi Redmi Note 8 Pro vs. POCO X3 NFC

Bütçe
3000
Sadece performansı benim için önemli sizce hangisi daha iyi? Versusta açık ara Redmi Note 8 Pro önde gösteriyor ama tavsiyelerde POCO ve Realme diyen oldu arada kaldım. Hangisi neden? Bütçem 3000 TL başka öneri de alabilirim.

Kardeşim benim ben oyun telefonu olarak kullanıyorum, mükemmel bir telefon mesela PUBG 60 FPS üstü veriyor. Şarjı mükemmel gidiyor bence POCO X3 aralarinda en iyisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim benim ben oyun telefonu olarak kullanıyorum, mükemmel bir telefon mesela PUBG 60 FPS üstü veriyor. Şarjı mükemmel gidiyor bence POCO X3 aralarinda en iyisi.

732g işlemcisinin G95'e göre gözle görülür bir üstünlüğü yok ama şimdilik. 1-2 yıllık kullanımda ne olur bilemem yazılımı daha iyi olduğu için Realme 7 daha iyi olur.

Bütçemi aşıyor.

Tabii ki biraz pahalı telefon şu bile bendeki satış fiyatı 4 bin TL şöyle bir şey diyeyim Redmi not 8 veya Redmi not 9 kullanabilirsin ama şu anda kullanılan telefonlar 8 ve 9'un Pro modeli bir sorun olursa sorabilirsin seve seve yardımcı olurum.

732g işlemcisinin G95'e göre gözle görülür bir üstünlüğü yok ama şimdilik. 1-2 yıllık kullanımda ne olur bilemem yazılımı daha iyi olduğu için Realme 7 daha iyi olur.

Tabii ki her kesin düşüncesi farklı ama Realme 7 bende satıyorum ama çok oyun oynayan biriyse önermem çünkü geçen bir müşterim geldi oyunlarda çok ısınıyor diye getirdi bende iade aldım.

Bütçemi aşıyor.

POCO M3 de öneririm veya Redmi Note 10 bu cihazlarda iyi.

Tabii ki biraz pahalı telefon şu bile bendeki satış fiyatı 4 bin TL şöyle bir şey diyeyim Redmi not 8 veya Redmi not 9 kullanabilirsin ama şu anda kullanılan telefonlar 8 ve 9'un Pro modeli bir sorun olursa sorabilirsin seve seve yardımcı olurum.

Tabii ki her kesin düşüncesi farklı ama Realme 7 bende satıyorum ama çok oyun oynayan biriyse önermem çünkü geçen bir müşterim geldi oyunlarda çok ısınıyor diye getirdi bende iade aldım.

POCO X3 4000 TL mi 😱. Hocam ne yaptınız o fiyata onun Pro'su var.

POCO M3 de öneririm veya Redmi not 10 bu Cihazlar'da iyi.

Hocam M3 ve "not" 10, performans arayan birisine önerilir mi sizce?
Note 8 Pro'daki G90T, Realme 7'de ki G95 söylediğiniz cihazlardaki yonga setlerinden çok daha iyi.

Onun Pro'su bile 4000 değil hocam :D

Yanlış yazmışım 2500 TL 3000TL şu anda kusura bakma fark etmemişim 😅
Hocam M3 ve "not" 10, performans arayan birisine önerilir mi sizce?
Note 8 Pro'daki G90t, Realme 7'de ki G95 söylediğiniz cihazlardaki yonga setlerinden çok daha iyi.

Onun Pro'su bile 4000 değil hocam :D

Kardeşim senmi iyi bileceksin benmi Realme size sponsor mu bu kadar üstüne bastırıyorsunuz biliyorum Realme bende satıyorum ama yani M3 ve not10 performans olarak iyi cihazlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı