Realme 8 alınır mı?

Tunacrow

Zeptopat
Daha fazla  
Ben tercih etmezdim. Hem Helio G95 bulunması hem de Helio G95'ten ötürü verimliliğin kötü olmasıyla birlikte RealmeUI'ın kötü olması birleşince ortaya Realme 8 çıkıyor. Ekranı güzel, kamerası güzel, başka bir şey yok.

M23'te ise ekran kötü sadece. TFT LCD bulunuyor. TFT LCD ekranın eksisini tamamen olmasa da 120 Hz ekranının olması biraz örtüyor.

Ben tercih etmezdim. Hem Helio G95 bulunması hem de Helio G95'ten ötürü verimliliğin kötü olmasıyla birlikte realmeuı'ın kötü olması birleşince ortaya Realme 8 çıkıyor. Ekranı güzel, kamerası güzel, başka bir şey yok.

M.23'te ise ekran kötü sadece. TFT LCD bulunuyor. TFT LCD ekranın eksisini tamamen olmasa da 120 Hz ekranının olması biraz örtüyor.

Ekranın AMOLED olması önemli bir artı bu zamanda olması gerekiyor bence ayrıca G95 günlük kullanımda yeterli bir işlemci. Bana kalırsa hiç 120Hz kullanmadıysa çok da aramayacaktır çentik de kötü duruyor.

Ekranın AMOLED olması önemli bir artı bu zamanda olması gerekiyor bence ayrıca G95 günlük kullanımda yeterli bir işlemci. Bana kalırsa hiç 120Hz kullanmadıysa çok da aramayacaktır çentik de kötü duruyor.
M23'te bulunan CPU + GPU, Realme 8'de bulunan CPU + GPU'dan daha iyi. Ayrıca AMOLED olmasını övüyorsan 60 Hz olmasını da bir o kadar gömmelisin. Bu mantıkla hayatı boyunca IPS kullanan birisinin AMOLED'e geçmesine de gerek yoktur 😉

Technopat Haberler

Geri
Yukarı