Realme 8 beklenir mi?

kozmozuya

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3500 TL'ye kadar çıkabileceğim bir bütçem var. Bu bütçede en fazla tavsiye edilen telefonlardan birinin Realme 7 olduğunu fark ettim. Aslında benim de aklımda o telefon vardı ama artık güncelliğini yitirmeye başlaması, güncelleme sonrası sorunlar vb. sorunlar sebebiyle daha güncel bir model olan Realme 8'i mi beklemeliyim sizce?

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3500 TL'ye kadar çıkabileceğim bir bütçem var. Bu bütçede en fazla tavsiye edilen telefonlardan birinin Realme 7 olduğunu fark ettim. Aslında benim de aklımda o telefon vardı ama artık güncelliğini yitirmeye başlaması, güncelleme sonrası sorunlar vb. sorunlar sebebiyle daha güncel bir model olan Realme 8'i mi beklemeliyim sizce?
Gelirse bütçenize uygun olup olmadığını bilmiyorum ama Realme 7'den daha iyi olacağı kesin, beklemekten zarar gelmez aceleniz yok ise.

Realme 7 Pro modelinde AMOLED ekran var, düz modelde IPS ekran var.
Realme 7 Pro yonga seti olarak SD 720G kullanıyor, Realme 7 ise Mediatek G95 kullanıyor.
Realme 7 Pro 65 Watt hızlı şarj destekliyor, Realme 7 ise 30 Watt.
Ön kamera olarak Realme 7 Pro yine daha iyi.
İncelik ve ağırlık olarak da Realme 7 Pro daha ince ve daha hafif.

Bu kadar fark varken arada 500 TL olması fazla değil.

Realme 7 Pro modelinde AMOLED ekran var, düz modelde IPS ekran var.
Realme 7 Pro yonga seti olarak SD 720G kullanıyor, Realme 7 ise Mediatek G95 kullanıyor.
Realme 7 Pro 65 Watt hızlı şarj destekliyor, Realme 7 ise 30 Watt.
Ön kamera olarak Realme 7 Pro yine daha iyi.
İncelik ve ağırlık olarak da Realme 7 Pro daha ince ve daha hafif.

Bu kadar fark varken arada 500 TL olması fazla değil.
Yani evet böyle madde madde sıralayınca aradaki fark çok mantıksız gözükmüyor ama yine de eğer Realme 8 4 GB RAM'li versiyonla satışa çıkarsa fiyatının Realme 7 Pro'dan daha düşük olacağını düşünüyorum. Sonuç olarak özellikleri Realme 7 Pro'ya değil, Realme 7'ye daha yakın.

Realme 7 ile arasındaki fark AMOLED ekran ve batarya. Ekran ve batarya olarak Realme 8 daha iyi. Realme 7 Pro modeline göre de 4 GB RAM'li modelin RAM dezavantajı var. Realme 8 beklenmeye değecek bir model değil. Realme 8 olarak bu modelin lanse edilmesi de bir o kadar saçma. Adamlar yeni seri çıkarıyor, herhangi bir gelişme yok önceki versiyonundan, madem öyle çıkarma Realme 8 modelini. Çıkaracaksan adam akıllı bir şey yap.

Realme 7 ile arasındaki fark AMOLED ekran ve batarya. Ekran ve batarya olarak Realme 8 daha iyi. Realme 7 Pro modeline göre de 4 GB RAM'li modelin RAM dezavantajı var. Realme 8 beklenmeye değecek bir model değil. Realme 8 olarak bu modelin lanse edilmesi de bir o kadar saçma. Adamlar yeni seri çıkarıyor, herhangi bir gelişme yok önceki versiyonundan, madem öyle çıkarma Realme 8 modelini. Çıkaracaksan adam akıllı bir şey yap.
Siz de haklısınız hocam. O yüzden ancak fiyat Realme 7 ile benzer olursa güncel olmasından dolayı almayı düşünebilirim. Bu arada ben her zaman IPS ekranı AMOLED'e tercih ederim keşke IPS olsaydı 😅.
Evet başka fikirleri olanların da yorumlarını merak ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı