Realme 8 vs iPhone 8 Plus

  • Konuyu başlatan Lse n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 852

Lse n

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2019
Mesajlar
129
Merhaba 7.5k bütçem var sıfır Realme 8 mi alayım 128+6 Tertemiz bir iPhone 8 Plus var bataryası bile orijinal değişim telefonu tamir görmemiş 64 GB iPhone 8 Plus mu alayım sizce?
 
İkinci el kullanmak ne kadar mantıklıdır bilemem ancak ikisi arasından iPhone 8+ alın derim, en azından 1-2 yıl daha güncelleme alacak gibi. Tabii güncelleme desteği kesildikten sonra bazı uygulamaları da kullanamayacağınızı göz önünde bulundurun derim.
 
Şaka mı ediyorsunuz, tabii ki iPhone. Temizinden 256GB' lık versiyonu bulursanız çok iyi olur. Hem işlemci güç farkı çok fazla, iOS' un stabilitesini saymıyorum bile.
Orta düzeyde Çin markalarının çoğundan uzak durun. Uzun vadede sıkıntı çıkarıyorlar. Kamera deseniz ben İphone 12 ile arada ki farkı görmedim bile. iPhone alın geçin.
 
Merhaba 7.5k bütçem var sıfır Realme 8 mi alayım 128+6 tertemiz bir iPhone 8 Plus var bataryası bile orijinal değişim telefonu tamir görmemiş 64 GB iPhone 8 Plus mu alayım sizce?

Sosyal medya ağırlıklı kullanım varsa 8 Plus; sosyal medya ile işin yoksa Realme 8 almanı tavsiye ederim.
 
Sıfır olması avantajı olduğu için Realme 8'i kendimde kullandığım için rahatlıkla önerebilirim ama sosyal medya optimizasyonu maalesef iOS telefonlardan daha kötü, kameradan çektiğim bir video-fotoğrafı Instagram üzerinden story atınca veya Whatsapp üzerinden paylaşınca kalitesi çok düşüyor.
Sosyal medya için kullanacaksanız arkadaşın da dediği gibi 8 Plus daha mantıklı ama batarya performansı olarak arada büyük bir fark var ayrıca büyük bir telefon olduğu için zorlanabilirsiniz daha önce küçük telefon kullandıysanız, Realme 8'den daha büyük.
 
Sıfır olması avantajı olduğu için Realme 8'i kendimde kullandığım için rahatlıkla önerebilirim ama sosyal medya optimizasyonu maalesef iOS telefonlardan daha kötü, kameradan çektiğim bir video-fotoğrafı Instagram üzerinden story atınca veya WhatsApp üzerinden paylaşınca kalitesi çok düşüyor.
Sosyal medya için kullanacaksanız arkadaşın da dediği gibi 8 Plus daha mantıklı ama batarya performansı olarak arada büyük bir fark var ayrıca büyük bir telefon olduğu için zorlanabilirsiniz daha önce küçük telefon kullandıysanız, Realme 8'den daha büyük.

Hocam WhatsApp'ta paylaşacağınız resmi belge olarak paylaşırsanız görüntü kaybı olmuyor.
Birde Instagram işini güncellemeyle çözdüler. Instagram'ı güncelleyin.
Instagram > ayarlar > hesap > hücresel veri kullanımı > en yüksek kalitede yükle seçeneğini aktif ederek kaliteden kayıp olmadan tıpkı IPhone'daki gibi fotoğraf yüklenebiliyor.
 

Geri
Yukarı