Peki oyun oynuyor musunuz? Oyun performansından memnun musunuz? İşlemcisi rakiplerine göre çok iyi gibime geldi ekranının 120 Hz olması falan bu fiyatta bulunmayan özellikler. Bu özellikler sayesinde ve kutu içeriğinin dolu dolu olması nedeniyle almak istiyorum bende. Oynayacağım oyunlarda çok ağır oyunlar değil. En ağırı Mobile Legends olacak. Telefondan isteğim, batarya performansı iyi olsun, kasma donma yapmasın, oyunlarda üzmesin, uzun seneler dayansın. Sizce bu isteklerimi karşılamaya yeter mi?
Realme 9 Pro aldım ancak daha yeni , henüz sadece 1 haftalık, ilk etapta şu an için bir hayli memnunum.
Lakin ben telefonda oyun oynayan birisi değilim, daha çok günlük kullanım ve basit uygulamalar için segmentinde iyi olduğundan uzun süre gider düşüncesiyle araştırarak aldım.
Realme 9 Pro bir oyun telefonu değil bunu öncelikle bilmelisiniz. Buna karşın 8,5 k fiyatında segmentindeki en iyi özellikleri barındıran önde gelen telefonlardan biri.
İyi bir oyun telefonu için neredeyse 2 katı fiyat ödemeniz gerekir.
Realme 9 Pro'nun bazı teknik özellikleri dolayısıyla oyunlara pozitif bakan bir tarafı olduğu da gerçek işte bu nedenle de düşük fiyata belli oyunlar için ilgili çekici bir cihaz konumuna geliyor.
Bence Realme 9 Pro'ya dair sosyal medyadaki oyun test ve kıyaslama videolarına bakmanızı öneririm ve oynayacağınız oyunların sistem gereksinimlerini Realme 9 Pro'nun ne kadar karşılayabileceği yönünde görsel ve yazılı bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Bunun dışında segmentinde öne çıktığı için ben araştırdım ve aldım zaten.
Ayrıca yönlendirme amaçlı bir gözlem değilde tecrübe olarak belirteyim;
araştırırken Realme 9 pro nun pubg oyununu akıcı oynattığı videoları gördüm ha bunun sürekliliği ne kadar olur o konuda bir şey diyemem.
ayrıca belirtmek isterim ki; Realme 9 pro ilk açılışta verilen oyunlar arasında pubg yüklenmiş olarak geliyor,bundan ne anlarsınız orasını siz düşünün artık.