Realme 9 Pro alınır mı?

Ben kullanıyorum beklentilerini karşılar Gayette.
3 aydır kullanıyorum ben, bayağı iş görüyor. Bataryasından çok memnunum özellikle.
Ürünü geçtiğimiz günlerde satın aldım. Satıcı firma ürünün Realme Türkiye garantili olduğunu belirtiyor ancak ürünün kutusunun üzerinde ithalatçı firma bilgileri yer alıyor. Aynı zamanda KVK üzerinden yaptığım IMEI sorgusunda ürünün kaydı bulunamadı. Realme Türkiye üzerine taptığım sorguda ise garanti durumu "not activate" olarak gözüküyor. Sizin ürünleriniz Realme Türkiye garantili mi ? Öyleyse kutunun üzerinde ne yazıyor ve IMEI sorgularında benim aldığım sonuçları alıyor musunuz ?

Ürünü geçtiğimiz günlerde satın aldım. Satıcı firma ürünün Realme Türkiye garantili olduğunu belirtiyor ancak ürünün kutusunun üzerinde ithalatçı firma bilgileri yer alıyor. Aynı zamanda KVK üzerinden yaptığım IMEI sorgusunda ürünün kaydı bulunamadı. Realme Türkiye üzerine taptığım sorguda ise garanti durumu "not activate" olarak gözüküyor. Sizin ürünleriniz Realme Türkiye garantili mi ? Öyleyse kutunun üzerinde ne yazıyor ve IMEI sorgularında benim aldığım sonuçları alıyor musunuz ?
1708198579570.png

Realme sitesinde garanti aktif gözüküyor, tarih de telefonu aldığım gün. Ama kutuda dediğiniz gibi ithalatçı firma bilgileri var. Hangi satıcıdan aldınız? KVK'da çıkmadı ama e-Devlet IMEI sorgulamada gözüküyor telefon.
1708198798951.png

Eki Görüntüle 2119217
Realme sitesinde garanti aktif gözüküyor, tarih de telefonu aldığım gün. Ama kutuda dediğiniz gibi ithalatçı firma bilgileri var. Hangi satıcıdan aldınız? KVK'da çıkmadı ama e-Devlet IMEI sorgulamada gözüküyor telefon.
Eki Görüntüle 2119224
Trendyol üzerinden bir satıcıdan almıştım. Sizinle tek farkımız Realme Türkiye üzerinden yaptığım sorguda garantinin "not active" olarak işaretlenmesi. Realme Türkiye ile iletişime geçip soracağım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Trendyol üzerinden bir satıcıdan almıştım. Sizinle tek farkımız Realme Türkiye üzerinden yaptığım sorguda garantinin "not active" olarak işaretlenmesi. Realme Türkiye ile iletişime geçip soracağım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Selamlar. Şu an hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum da önerir misiniz?

Selamlar. Şu an hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum da önerir misiniz?
Merhaba. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. Sade, akıcı ve reklamsız bir arayüzü var. Performans olarak da beni tatmin ediyor. Bunun dışında yaşadığım bazı olumsuzluklardan da bahsetmek istiyorum. Ekran yenileme hızını 120 hz'e sabitleyince batarya nispeten hızlı bitiyor. Bundan dolayı yenileme hızını sistem kararına bırakıyorum. Bundan kaynaklı olarak cihaz kasıyormuş gibi hissediyorum. Anack uzun süre kullandıktan sonra ister istemez bu duruma alışıyorsunuz. Bundan önce 2 defa şebeke problemi yaşadım. Sorun operatörümden mi yoksa cihazdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama 4.5g ibaresi belirip yok oluyordu ve bu sorun 10 dakika kadar devam etti. Parmak izi hassasiyetinden hiç memnun değilim. Sık sık ekran kilidini açabilmek için desen çizmem gerekiyor. Son olarak birden fazla uygulamayı kullanırken, bölünmüş ekran, küçük pencerede uygulama açma gibi fonksiyonlar da dahil olmak üzere çok yoğun kullanımda 20 - 30 dakika kadar bir süre sonunda cihaz oldukça fazla ısındı ve kasmaya başladı. Ancak giriş seviyesi bir cihaz için bunu normal karşılıyorum zira performansından memnun olduğu söyleme sebebim de buydu.

Merhaba. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. Sade, akıcı ve reklamsız bir arayüzü var. Performans olarak da beni tatmin ediyor. Bunun dışında yaşadığım bazı olumsuzluklardan da bahsetmek istiyorum. Ekran yenileme hızını 120 Hz'e sabitleyince batarya nispeten hızlı bitiyor. Bundan dolayı yenileme hızını sistem kararına bırakıyorum. Bundan kaynaklı olarak cihaz kasıyormuş gibi hissediyorum. Anack uzun süre kullandıktan sonra ister istemez bu duruma alışıyorsunuz. Bundan önce 2 defa şebeke problemi yaşadım. Sorun operatörümden mi yoksa cihazdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama 4.5G ibaresi belirip yok oluyordu ve bu sorun 10 dakika kadar devam etti. Parmak izi hassasiyetinden hiç memnun değilim. Sık sık ekran kilidini açabilmek için desen çizmem gerekiyor. Son olarak birden fazla uygulamayı kullanırken, bölünmüş ekran, küçük pencerede uygulama açma gibi fonksiyonlar da dahil olmak üzere çok yoğun kullanımda 20 - 30 dakika kadar bir süre sonunda cihaz oldukça fazla ısındı ve kasmaya başladı. Ancak giriş seviyesi bir cihaz için bunu normal karşılıyorum zira performansından memnun olduğu söyleme sebebim de buydu.

Peki oyun oynuyor musunuz? Oyun performansından memnun musunuz? İşlemcisi rakiplerine göre çok iyi gibime geldi ekranının 120 Hz olması falan bu fiyatta bulunmayan özellikler. Bu özellikler sayesinde ve kutu içeriğinin dolu dolu olması nedeniyle almak istiyorum bende. Oynayacağım oyunlarda çok ağır oyunlar değil. En ağırı Mobile Legends olacak. Telefondan isteğim, batarya performansı iyi olsun, kasma donma yapmasın, oyunlarda üzmesin, uzun seneler dayansın. Sizce bu isteklerimi karşılamaya yeter mi?

Peki oyun oynuyor musunuz? Oyun performansından memnun musunuz? İşlemcisi rakiplerine göre çok iyi gibime geldi ekranının 120 Hz olması falan bu fiyatta bulunmayan özellikler. Bu özellikler sayesinde ve kutu içeriğinin dolu dolu olması nedeniyle almak istiyorum bende. Oynayacağım oyunlarda çok ağır oyunlar değil. En ağırı Mobile Legends olacak. Telefondan isteğim, batarya performansı iyi olsun, kasma donma yapmasın, oyunlarda üzmesin, uzun seneler dayansın. Sizce bu isteklerimi karşılamaya yeter mi?

Realme 9 Pro aldım ancak daha yeni , henüz sadece 1 haftalık, ilk etapta şu an için bir hayli memnunum.
Lakin ben telefonda oyun oynayan birisi değilim, daha çok günlük kullanım ve basit uygulamalar için segmentinde iyi olduğundan uzun süre gider düşüncesiyle araştırarak aldım.
Realme 9 Pro bir oyun telefonu değil bunu öncelikle bilmelisiniz. Buna karşın 8,5 k fiyatında segmentindeki en iyi özellikleri barındıran önde gelen telefonlardan biri.
İyi bir oyun telefonu için neredeyse 2 katı fiyat ödemeniz gerekir.
Realme 9 Pro'nun bazı teknik özellikleri dolayısıyla oyunlara pozitif bakan bir tarafı olduğu da gerçek işte bu nedenle de düşük fiyata belli oyunlar için ilgili çekici bir cihaz konumuna geliyor.
Bence Realme 9 Pro'ya dair sosyal medyadaki oyun test ve kıyaslama videolarına bakmanızı öneririm ve oynayacağınız oyunların sistem gereksinimlerini Realme 9 Pro'nun ne kadar karşılayabileceği yönünde görsel ve yazılı bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Bunun dışında segmentinde öne çıktığı için ben araştırdım ve aldım zaten.
Ayrıca yönlendirme amaçlı bir gözlem değilde tecrübe olarak belirteyim;
araştırırken Realme 9 pro nun pubg oyununu akıcı oynattığı videoları gördüm ha bunun sürekliliği ne kadar olur o konuda bir şey diyemem.
ayrıca belirtmek isterim ki; Realme 9 pro ilk açılışta verilen oyunlar arasında pubg yüklenmiş olarak geliyor,bundan ne anlarsınız orasını siz düşünün artık.

Son düzenleme:
Realme 9 Pro aldım ancak daha yeni, henüz sadece 1 haftalık, ilk etapta şu an için bir hayli memnunum.
Lakin ben telefonda oyun oynayan birisi değilim, daha çok günlük kullanım ve basit uygulamalar için segmentinde iyi olduğundan uzun süre gider düşüncesiyle araştırarak aldım.
Realme 9 Pro bir oyun telefonu değil bunu öncelikle bilmelisiniz. Buna karşın 8,5 k fiyatında segmentindeki en iyi özellikleri barındıran önde gelen telefonlardan biri.
Realme 9 Pro'nun bazı teknik özellikleri dolayısıyla oyunlara pozitif bakan bir tarafı olduğu da gerçek işte bu nedenle de düşük fiyata belli oyunlar için ilgili çekici bir cihaz konumuna geliyor.
Bence Realme 9 Pro'ya dair sosyal medyadaki oyun test ve kıyaslama videolarına bakmanızı öneririm ve oynayacağınız oyunların sistem gereksinimlerini Realme 9 Pro'nun ne kadar karşılayabileceği yönünde görsel ve yazılı bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Bunun dışında segmentinde öne çıktığı için ben araştırdım ve aldım zaten.

Dediğim gibi en ağırı Mobile Legends. Test videosunu izledim gayet güzel performans sağladı. Asıl alma nedenim oyun değil. Ama almışken de oyunda da iyi olsun yani. Kutusunun da dolu dolu olması çok hoşuma gidiyor.

Dediğim gibi en ağırı Mobile Legends. Test videosunu izledim gayet güzel performans sağladı. Asıl alma nedenim oyun değil. Ama almışken de oyunda da iyi olsun yani. Kutusunun da dolu dolu olması çok hoşuma gidiyor.
Telefon üzerinde aktif olarak oyun oynamıyorum. Oyun performansı konusundaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak için bir konu açabilirsiniz. Bu telefonu kullanan ve aktif olarak oyun oynayan kullanıcılar tecrübelerini paylaşacaktır.

Realme 9 Pro aldım ancak daha yeni , henüz sadece 1 haftalık, ilk etapta şu an için bir hayli memnunum.
Ayrıca yönlendirme amaçlı bir gözlem değilde tecrübe olarak belirteyim;
araştırırken Realme 9 pro nun pubg oyununu akıcı oynattığı videoları gördüm ha bunun sürekliliği ne kadar olur o konuda bir şey diyemem.
ayrıca belirtmek isterim ki; Realme 9 pro ilk açılışta verilen oyunlar arasında pubg yüklenmiş olarak geliyor,bundan ne anlarsınız orasını siz düşünün artık.
Hocam nereden aldınız hangi satıcıdan?İnternette bir sürü satıcı var ama güvenemeyorum da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı