CristianoRonaldo30
Hectopat
Realme 9 Pro nasıldır? Oyun oynamak günlük hayat için kullanacağım. Eğer bu cihazı önermezseniz bütçem 8 bin TL.
Kağıt üstündeki özellikleri rakipsiz. Realme daha önce kullanmadım bu vadettiği özellikleri telefon karşılıyorsa havada kap derim. Ama dediğim gibi Xiaomi gibi çöpse bilemem.
Realme cidden kendini geliştirmiş bir firma Xiaomi'den daha iyi.
Doğru yerdesin kanka alabilirsin en iyi seçenek o 8000 TL'ye
Sağ ol.
realme 10 u da inceleme şansınız oldu mu yada samsıung a24 , a15 ler de dikkat çekici şıklar diye düşünüyorum ..Hocam aldıysanız nasıl sizce telefon. Ben de vergi indirimiyle aldırabilirsem telefon aldıracağım da. Genelde oynayacağım oyun pes, düşük ihtimal de PUBG falan olur. Onun dışında YouTube falan için kullanacağım. alınır mı sizce? yoksa 9500 altında daha iyi bir şey çıkar mı?
Realme 10'u da inceleme şansınız oldu mu ya da samsıung A24, A15'ler de dikkat çekici şıklar diye düşünüyorum.
realme 10 ram ve chipset olarak daha iyi bir şık gibime geliyor ..ama herkisi de artık android güncellemesi almayacak ..dedigim gibi Samsung a24 ü de elememenizi önerirdim ..8 bin tl civarina Sıralayacak olsam ; a24-realme 10 -a15 -realme 9 pro şeklinde olurdu .Hocam şimdiye kadar GM 21 Plus ve Galaxy A21s kullandım. Hala A21s'teyim. Siz olsanız hangisini alırsınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.