Realme Buds Air 5 Pro alınır mı?

Hocam Amazon'da 3.700TL farklı modeller mi?

Hayır aynı. Hepsiburada'da daha ucuzmuş:
 
Versus teknik özelliklerden başka hiçbir şeyi göstermiyor yani hiçbir işe yaramaz. Teknik önemli fakat şöyle düşün Versusta bir kulaklık 10mm diğerinde 11.5 mm sürücü kullanıyor gözüksün. Normal şartlarda büyük sürücü daha iyidir ama eğer 10mm sürücü dinamik planar bir sürücüyse çok daha üstündür. O yüzden bence bu gibi siteler hiçbir işe yaramaz. Kulaklık alırken bakman gereken müzik kulağı olduğunu düşündüğün ve güzel bir EQ ayarı yapıp kullanan YouTube kanallarından inceleme izlemek. Benim araştırdığım kadarıyla 4Nc'den daha iyi bir model yok bu fiyat bandında ama cihaz kötü bir EQ profili ile geliyor wavelet gibi uygulamalar ile düzeltmeniz lazım ki yapması çok kolay. Ayrıca 3500 bandına çıkabilirsen liberty 4'ü almanı şiddetle tavsiye ederim.

Hocam ben Redmi alacaktım yorumdan vazgeçip bud2 Pro sipariş ettim, ancak yorumunu görünce merak ettim Anker ürünü kullandığın için mi konuşmaktasın yoksa araştırdığın için mi?

Hayır aynı. Hepsiburada'da daha ucuzmuş:

Bashettiğini ürün Anker Soundcore Liberty 4 NC'den daha iyi ANC özelliğine sahip midir benim için öncelik ANC özelliği.
 
Son düzenleme:
Hocam ben Redmi alacaktım yorumdan vazgeçip bud2 Pro sipariş ettim, ancak yorumunu görünce merak ettim Anker ürünü kullandığın için mi konuşmaktasın yoksa araştırdığın için mi?

Sony WF-1000 XM4, momentum 3 ve AirPods Pro 2'yi kullandım ve müzik kulağımın az da olsa olduğuna inanıyorum. Kullandığı için yazan adamlar Hepsiburada'da falan mükemmel cihaz parasını hak ediyor deyip 5 yıldız veren adamlar. 2 aydır bakmadığım site, kanal kalmadı. İnternetten dediğim EQ düzeltmesini yapmayıp inceleyen adamlar bile piyasadaki en iyi 10 Bluetooth kulaklığın içine koyuyorlar ki kulaklık ayarları yapınca şahlanıyor. Buds 2 Pro da çok başarılı bir cihaz hele Samsung telefon var ise fakat Liberty'e göre bir tık bas ve temiz ses performansı az onun dışında aynılar ve dediğim EQ ayarlarıyla uğraşmanıza gerek yok Samsung mühendisleri saolsun düşünmüşler.

Bashettiğini ürün Anker Soundcore liberty 4 Nc'den daha iyi ANC özelliğine sahip midir benim için öncelik ANC özelliği.

4 nc modeli sadce ANC konusunda belirgin bir fark ile önde onun dışında orta segment bir kulaklık.
 

Geri
Yukarı