Realme Buds Q2 çamaşır makinesinde yıkandı

Uygar Tatar

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel HD Graphics 4000, Amd Radeon 8730M, 8 GB RAM, İntel İ7 3517U
Meslek
Youtube: u1y94r
Geçen hafta annem kulaklıkları cebinde unutmuş ve babamda kirlileri toplarken pantolonuda alıp makineye atmış ve kulaklıklar makinede yıkandı. Forumda birkaç makale okudum ve garantiye gönderme kararı aldım. Fakat çok akıllı bir arkadaş gördüm. "yağmurda ıslandı de" demiş ve bende bunu denemek istiyorum.

Garantisi veya teknik servis nerede biliyor musunuz?

Telefon gönderince genelde ne kadar su aldığını anlıyorlar. İçlerine ne kadar su girdiğini ölçmek için hassas parçalar ekliyorlar. Onları da anlarlar. Şu anda hiç çalışmıyor mu?

Telefon gönderince genelde ne kadar su aldığını anlıyorlar. İçlerine ne kadar su girdiğini ölçmek için hassas parçalar ekliyorlar. Onları da anlarlar. Şu anda hiç çalışmıyor mu?

Yok patladı sanırım şarj yeri (sanırım ona da powerbank deniyor) yandı ve sallayınca ses çıkıyor ve kulaklıkları şarja takınca yanmaya başlıyorlar

Yok patladı sanırım şarj yeri (sanırım ona da powerbank deniyor) yandı ve sallayınca ses çıkıyor ve kulaklıkları şarja takınca yanmaya başlıyorlar

Yanlış anlaşılmasın buharlı falan değil bildiğimiz bilgisayar nasıl ısınıyorsa öyle bir yanma abartma olmasın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı