Realme C25 vs Redmi Note 9

Redmi Note 9 daha iyi gibi duruyor.

Hocam Note 9 serisi yazılımsal açıdan pek iyi şeyler yaşanan bir seri değil bu yüzden bana kalırsa o cihazı almak risk almak olur.
TCL 10l, C25 gibi cihazlara yönelmeniz daha iyi olur + olarak zaten arada çok fark yok işlemcisi bir tık daha iyi ve ekranı 1080p bu kadar.
Hocalarım ama Realme C 25 öneriyor bence onlara uyun.

Aslında Xiaomi yazılımını bozmasa gayet alınabilecek bir cihaz ama yazılım olarak cihaz pek iyi şeyler yaşamadı bu sebeple almak riskli.

Hocam Note 9 serisi yazılımsal açıdan pek iyi şeyler yaşanan bir seri değil bu yüzden bana kalırsa o cihazı almak risk almak olur.
TCL 10l, C25 gibi cihazlara yönelmeniz daha iyi olur + olarak zaten arada çok fark yok işlemcisi bir tık daha iyi ve ekranı 1080p bu kadar.

Aslında Xiaomi yazılımını bozmasa gayet alınabilecek bir cihaz ama yazılım olarak cihaz pek iyi şeyler yaşamadı bu sebeple almak riskli.

Note 9 var Allah'ın belası 12.0.5 yüzünden MIUI 11'e aldım oyle bir kasıyordu ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Note 9 var Allah'ın belası 12.0.5 yüzünden geriye aldım MIUI 11'e oyle bir kasıyor du ki.

Hocam geri alma seçeneği var mı da?

Böyle bir seçenek yok diye biliyorum ROM atma dışında.

ROM attıysanız sanırım garantisi gidiyor zaten MIUI 11 de niye duruyorsunuz ki :D

Hocam geri alma seçeneği var mı da?

Böyle bir seçenek yok diye biliyorum ROM atma dışında.

ROM attıysanız sanırım garantisi gidiyor zaten MIUI 11 de niye duruyorsunuz ki :D

Bootloader ı actım merlin sürümünü indirdim PC'den attım MIUI 11 daha az kasıyor cünkü hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı