Realme GT 2 alınır mı?

Bütçe
12000

678627

Centipat
Yakın zamanda bir telefon almayı düşünüyorum. Realme GT 2 bana göre uygun diye düşündüm.
Kullanan varsa ısınması, kamerası ve diğer yanları hakkında bilgi verebilir mi? Eğer bu fiyatlarda başka güzel telefon varsa önerilerinizi yazabilirsiniz.

Yakın zamanda bir telefon almayı düşünüyorum. Realme GT 2 bana göre uygun diye düşündüm.
Kullanan varsa ısınması, kamerası ve diğer yanları hakkında bilgi verebilir mi? Eğer bu fiyatlarda başka güzel telefon varsa önerilerinizi yazabilirsiniz.
Realme kullanan bir çok kişi tanıyorum hepsi sakın alma dedi. Ben olsam bu fiyata yenilenmiş s21 fe alırdım yada bir iki bin daha ekleyip sıfır.

Ne amaçla kullanacaksınız? Gündelik olsun dersen S21 FE daha iyi.

Alınmaz. S21 FE ya da POCO F5 almanı tavsiye ederim.

Genelde oyun oynarım, bataryası bir günü çıkartsa ya da zorlasa iyi olur.

S21 FE'den daha ucuz olursa biraz iyi olur 12000 civarlarında bir telefon istiyordum.
1687453958692.png

Teknosa satıyor yenilenmiş şekilde düşünürseniz bütçenizin altı bir fiyata. S21 Fe çok iyidir bende şu an bunu kullanıyorum.

Hocam bu yenilenmiş telefon işi nedir daha önce hiç yapmadım, duymadım.

Güvenilir mi?

Hocam bir yıl boyunca Teknosa garantisi altında oluyorsunuz. Ekranı kırık vesaire telefonları alıp tamir edip kutuluyorlar. İkinci el ya da bu yöntemi tercih edebilirsiniz. S21 FE çok daha iyi performans verir. S21 FE kullanıcısıyım ve memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı