Alınır. Fiyatına göre iyi cihaz. Arttırabilirsen S21FE.
Hocam herkes genelde alınmaz diyor, ısınıyor diyen çok fazla.
Arttırabileceğimi sanmıyorum.
Alınır. Fiyatına göre iyi cihaz. Arttırabilirsen S21FE.
Yenilenmiş cihaz alınmaz. Hele ki B kalite.Eki Görüntüle 1832488
Teknosa satıyor yenilenmiş şekilde düşünürseniz bütçenizin altı bir fiyata. S21 Fe çok iyidir bende şu an bunu kullanıyorum.
S21 FE çok ısınan bir cihaz değil. Dediklerini S22 için duymuşsundur. Bütçe yükseltip S21 FE alabiliyorsan senin için iyi olur.Hocam herkes genelde alınmaz diyor, ısınıyor diyen çok fazla.
Yenilenmiş cihaz alınmaz. Hele ki b kalite.
S21 FE çok ısınan bir cihaz değil. Dediklerini S22 için duymuşsundur. Bütçe yükseltip S21 FE alabiliyorsan senin için iyi olur.
Bence de ikinci el daha doğru bir tercih. Lakin bütçeye s21 fe çok iyi olur o nedenle örnek olarak bunu önerdim. İkinci el 21 FE'yi Realme'ye tercih ederim şahsen.Yenilenmiş cihaz alınmaz. Hele ki B kalite.
Realme kullanan birçok kişi tanıyorum hepsi sakın alma dedi. Ben olsam bu fiyata yenilenmiş S21 FE alırdım ya da bir iki bin daha ekleyip sıfır.
İkinci el mantıklı olabilir. Ama yenilenmiş cihazlar mantıklı değil.Bence de ikinci el daha doğru bir tercih. Lakin bütçeye s21 fe çok iyi olur o nedenle örnek olarak bunu önerdim. İkinci el 21 FE'yi Realme'ye tercih ederim şahsen.
Hocam herkes genelde alınmaz diyor, ısınıyor diyen çok fazla.
Herkesin dediğine bakma. Forumlarda çok abartılır. Zamanında S21FE yerle bir ediliyordu. Şimdi her yerde tavsiye ediliyor.
Ben 8 gen 1 işlemcili Xiaomi 12 kullanıyorum, sorun yok. Oyun oynamayan için hiç sıkıntı yok.
GT2'nin YouTube'da testleri var izleyin ona göre karar verin.
Peki hocam teşekkürler, tekrardan bir bakacağım ama bu kadar insanı da hafife almamak lazım bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.