Realme GT 2 Pro alınır mı?

O fiyat bandında satılan Xiaomi 12 ve S22'den daha etraflı bir cihaz. Motorola Edge X30 ile beraber 8 Gen 1'in en iyi çalıştığı kasalardan birisi. Kamerası fazlasıyla memnun eder ancak Realme UI'ın kamera uygulaması rezalet, eğer alırsanız kesinlikle LMC kurun. S22'ye gelecek olursak; pil performansı kötü, eğer yoğun kullanım varsa 2-3 defa bile şarja takabilirsiniz ancak yoğun kullanım yoksa, kompakt cihaz isteniliyorsa ve sosyal medya entegrasyonu önemli diyorsanız GT 2 Pro'ya göre daha mantıklı bir seçim olur.

O fiyat bandında satılan Xiaomi 12 ve S22'den daha etraflı bir cihaz. Motorola Edge X30 ile beraber 8 Gen 1'in en iyi çalıştığı kasalardan birisi. Kamerası fazlasıyla memnun eder ancak Realme UI'ın kamera uygulaması rezalet, eğer alırsanız kesinlikle LMC kurun. S22'ye gelecek olursak; pil performansı kötü, eğer yoğun kullanım varsa 2-3 defa bile şarja takabilirsiniz ancak yoğun kullanım yoksa, kompakt cihaz isteniliyorsa ve sosyal medya entegrasyonu önemli diyorsanız GT 2 Pro'ya göre daha mantıklı bir seçim olur.
Hocam ben yoğun kullanıyorum ya malesefki. Elimde telefon genelde sosyal medya olsun iş için olsun WhatsApp görüşme vs baya kullanıyorum yani. Lmc dediğinizi bilmiyorum ama bir programmı kamera için yoksa işletim sistemi falan mı oluyor. Gt2 pro dışında o fiyata çıkmasakta önerebileceğiniz cihaz varsa bakabilirim kamera iyi olacak şekilde. İnceleyeceğim hespini akşam video ve incelemelerde. Realme yi güçlü AMD işlemcilere benzettim söylenen ve yazılanlardan aslında ısınır ama hakkını verir diyince.

Hocam ben yoğun kullanıyorum ya maalesef ki.
Yogun kullanimda S22 birakin uzmeyi, aglatir. Sarj hem hizli bitiyor hem yavas doluyor.
Lmc dediğinizi bilmiyorum ama bir programmı kamera için yoksa işletim sistemi falan mı oluyo
Kamera uygulamasi. Realme UI’in varsayilan kamera uyglamasina gore cigir fark yaratiyor.
Gt2 pro dışında o fiyata çıkmasakta önerebileceğiniz cihaz varsa bakabilirim kamera iyi olacak şekilde.
Hayir, baska bir model yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı