Merhaba. Bende cihazı alalı yaklaşık 2 hafta oluyor ve güncelleme alamadım. Cihazdan mı kaynaklıdır, tavsiye edeceğiniz bir yol var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Ben de uygulamak istedim ancak olmadı mümkünse biraz daha basit anlatabilir misiniz nasıl yapıldığını belki de ben birşeyi gözden kaçırıyorumArkadaşın önerdiği yöntem ile güncelledim ben.
Ben de uygulamak istedim ancak olmadı mümkünse biraz daha basit anlatabilir misiniz nasıl yapıldığını belki de ben bir şeyi gözden kaçırıyorum.
Siz yedeklemeyi telefona mi yaptınız yoksa bilgisayara mı?2. attığı APK uygulamasini indirin önce sonra attığı ilk dosyayı uygulamaya girip seçip yükleyeceksiniz.
Siz yedeklemeyi telefona mi yaptınız yoksa bilgisayara mı?
Söylediğiniz gibi yaptım uygulamayı açtığımda "Yükleme paketini kök dizine taşı " diye bir yazı çıkıyor sizde de mi bu şekilde oldu ise sonrasını nasıl getirdiniz?Telefona yaptım ama veriler silinmedi zaten.
Söylediğiniz gibi yaptım uygulamayı açtığımda "yükleme paketini kök dizine taşı " diye bir yazı çıkıyor sizde de mi bu şekilde oldu ise sonrasını nasıl getirdiniz?
Maalesef bende işe yaramıyor belki kendisi güncelleme alırBende öyle bir şey yazmadı dosya indirilenlerde ise onu telefon depolama alanına almayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.