Realme GT 2 Pro vs iPhone 14

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda Realme GT 2 Pro'ya gelen bir güncelleme sonucunda çoğu kullanıcının ekranında dikey yeşil çizgiler çıktı be bende bunun kurbanlarından biriyim. Garantisi bitmemiş olmasına rağmen Realme yetkili servis bu durumu karşılamıyor ve 9000 TL tamir parası talep ediyorlar. Telefon tamir edildikten sonra da tekrar böyle bir durumla karşılaşmayacağımın da bir garantisi yok. Eğer tamir ettirirsem ve bu durum yeniden olursa toplam 18 bin TL gibi bir zararda olacağım. Bu olan olaylardan sonra iPhone 14 almak istedim. Telefonum hariç diğer aksesuarlarım Apple. Bu durumunda daha yararlı olabileceğini düşündüm. Şimdi size soruyorum. 50 bin TL'ye iPhone 14 almak mı yoksa 9 bin TL'ye Realme GT 2 Pro'nun tamiri mi?
Bu arada kısa bir not düşeyim, yeniden Android kullanmak istemiyorum. Bu yüzden önermezseniz sevinirim. Ayrıca iPhone 14 yerine 13'te alabilirim. Hem bütçemi çok zorlamayacak hem de ortalama 4-5 sene ömrü var.

Ben 70k olarak görmüştüm sitelerde. Demek ki yanlış görmüşüm kusura bakmayın. Fakat sanırım 14 yerine 13 alacağım. Hem ekonomik olarak daha uygun, hem de 14 le aralarında çok bir fark yok. Yorumlarınız için teşekkürler.

Ben 70k olarak görmüştüm sitelerde. Demek ki yanlış görmüşüm kusura bakmayın. Fakat sanırım 14 yerine 13 alacağım. Hem ekonomik olarak daha uygun, hem de 14 le aralarında çok bir fark yok. Yorumlarınız için teşekkürler.

Düz 14, dolandırılarak iPhone 13 almaktır. Üstteki arkadaş bir de gitmiş 14 Plus önermiş. Paranızı hiç etmeyin. 2. ele okeyseniz 13 Pro alın derim. Çok daha iyi bir cihaz ve çağımıza uygun. Yurt dışı da düşünebilirsiniz kafanızdaki soru işaretlerini giderebilirim 15 Pro'ya da 15 Pro Max kullanıyor olursunuz.

13 Düz alacağınıza 12 alın derim. İşlemci olarak %10 bir fark var sadece CPU tarafında, GPU tarafında sadece belirgin bir fark var. 13 bence F/P oranı en kötü cihaz aralarında. 14 Plus alırsanız çok daha iyi bir pil ve 6 GB RAM'e sahip oluyorsunuz, GPU kısmındaki gelişmeden bahsetmedim bile. 10.000 liraya kesinlikle değer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düz 14, dolandırılarak iPhone 13 almaktır. Üstteki arkadaş bir de gitmiş 14 Plus önermiş. Paranızı hiç etmeyin. 2. ele okeyseniz 13 Pro alın derim. Çok daha iyi bir cihaz ve çağımıza uygun. Yurt dışı da düşünebilirsiniz kafanızdaki soru işaretlerini giderebilirim 15 Pro'ya da 15 Pro Max kullanıyor olursunuz.

2. el kullanmak istemem hocam. Ayrıca yurt dışı 15 kullanırsın dediniz. Kayıt ücret 30 bin TL. Nasıl olacak?

2. el kullanmak istemem hocam. Ayrıca yurt dışı 15 kullanırsın dediniz. Kayıt ücret 30 bin TL. Nasıl olacak?
Kaydettirmeyeceksin hocam. İzleyeceğin yol şöyle:
Aldıktan sonra her sene 8 ay kullanım hakkınız oluyor. Bu süre her 1 Ocak tarihinde yenileniyor yani 8 ay hakkınız geri veriliyor. Şu an alırsanız 2025 Ağustos tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapandığı zaman eski bir iPhone 6S-SE1 alarak sim kartı ona takarak Apple’ın kendi özelliği olan iCloud arama yönlendirme ile gelen aramalarınızı ve internet paketinizi yeni iPhone’unuzda kullanabilirsiniz. Bu dediğim son dört ay için idare etmelik bir yöntem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı