Realme GT 2 telefon Instagram'da ısınıyor

Resimde de anlaşılacağı üzere telefonum Instagram kullanırken aşırı fazla şarj harcıyor ve elimi yakacak derecede ısınıyor. Hafif oyun oynayan birisiyim Shadow fight 2, subway surfers ve benzeri oyunlar oynarım ama ne oyun oynarken ne video izlerken telefonumun şarjı anormal sayılabilecek derecede azalmıyor veya neredeyse hiç denecek kadar ısınıyor. Instagram ise 1 saat kullanım sonrası neredeyse %35 gibi çok yüksek değerlerde şarj tüketiyor ve telefonumu ateş topuna çeviriyor.
Samsung M34 telefonum hocam, instagramda gezince telefon el değmez oluyor. Hatta ig'de reelsler kasıyor, görüntü geriden geliyor ... Acayip sıkıntılı.
 
Servise gönderip batarya, kasa değişimi ve Android 12 döndürmelerini isteyeceğim.

Hocam ben Android 13 sürümündeyim ve telefonda Instagram'ı çok kullanmadığım müddetçe oyun oynama film dizi izleme dahil ortalam 7-8 saat şarj süresi alıyorum. Telefonu 120Hz olarak kullanıyorum ve 60Hz olarak denediğimde de öyle aman aman bir fark görmedim.

Samsung M34 telefonum hocam, Instagram'da gezince telefon el değmez oluyor. Hatta Ig'de Reels'ler kasıyor, görüntü geriden geliyor... Acayip sıkıntılı.

Haklısınız hocam. Son güncellemeyle beraber ısınma sorunu biraz azaldı bende ama batarya hâlâ su gibi gidiyor. Diğer hiçbir sosyal medya uygulamasında bu sorunla karşılaşmadım. Instagram bayağı sıkıntılı bir optimizasyona sahip.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı