Realme GT alınır mı?

Hayır alınmaz Snapdragon 888 çok verimsiz (Snapdragon 845'ten bile daha verimsiz) verimsiz olma sebebi de Samsung'un üretmesi.

Öyle demeyin, bence iyi bir işlemci denilebilir. Telefonda soğutma özelliği var. Oyunlarda yüksek performans hem de ısınma olayı olmaz. Neden kötü diyorsunuz? Neyini beğenmediniz? Özelliklerine aşağıdan ve birçok yerden baktım. Bir sorun göremedim.

Öyle demeyin, bence iyi bir işlemci denilebilir. Telefonda soğutma özelliği var. Oyunlarda yüksek performans hem de ısınma olayı olmaz. Neden kötü diyorsunuz? Neyini beğenmediniz? Özelliklerine aşağıdan ve birçok yerden baktım. Bir sorun göremedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4.09'dan itibaren sıcaklık değerlerine bakmanı öneririm.
(Snapdragon 870, 865'in overclock hali) buna rağmen 870, 888'den 6 derece(dışarıdan ölçüm) daha soğuk. İçindeki işlemcinin sıcaklık farkı daha fazladır diye düşünüyorum yaklaşık 10-15 derece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4.09'dan itibaren sıcaklık değerlerine bakmanı öneririm.
(Snapdragon 870, 865'in overclock hali) buna rağmen 870, 888'den 6 derece(dışarıdan ölçüm) daha soğuk. İçindeki işlemcinin sıcaklık farkı daha fazladır diye düşünüyorum yaklaşık 10-15 derece.

Bu telefonu oyun ve gündelik kullanım için başka forumlarda çok önerdikleri için almak istedim. Normalde Samsung A52S alacaktım ama FPS sabitleme var dedikleri için o cihazı tavsiye etmediler. Bu cihaz bence iyi işlemci konusunda. Örneğin, biraz fazla ısınma olsa bile soğutucu özelliği işe yarayacak. @BERWAR Hocam siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu telefonu oyun ve gündelik kullanım için başka forumlarda çok önerdikleri için almak istedim. Normalde Samsung A52s alacaktım ama FPS sabitleme var dedikleri için o cihazı tavsiye etmediler. Bu cihaz bence iyi işlemci konusunda. Örneğin, biraz fazla ısınma olsa bile soğutucu özelliği işe yarayacak. @BERWAR hocam siz ne düşünüyorsunuz?

Snapdragon 865 veya 870'li cihaz alman daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı