Realme GT alınır mı?

Mi 11t almanızı öneririm onu bulamazsanız da aşağıdakilerden de beğenebilirsiniz.
Mi 10t
Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon modeli
POCO F3 GT
Redmi Note 10 Pro 5G
POCO F2 Pro

Samsung Galaxy S20 FE > kamera tasarımı konusunda beğenmedim. Bütçeyi aşıyor.
POCO F3 GT > kamera kısmı büyük geldi. Bütçeyi aşıyor.
Redmi Note 10 Pro 5G > AMOLED ekran olmadığı için beğenmedim.
POCO F2 Pro >arka kameranın büyük ve yuvarlak olması hoşuma gitmiyor. Bütçeyi aşıyor

Son seçenek olarak, bütçe içerisinde alabileceğim Redmi Note 10 Pro, Samsung A52s veya Realme GT'yi tasarım ve kamera düzeni olarak beğendim. Bunlardan hangisini önerirsiniz?

Samsung Galaxy S20 FE > kamera tasarımı konusunda beğenmedim. bütçeyi aşıyor.
POCO F3 GT > kamera kısmı büyük geldi. bütçeyi aşıyor.
Redmi Note 10 Pro 5G > AMOLED ekran olmadığı için beğenmedim.
POCO F2 Pro >arka kameranın büyük ve yuvarlak olması hoşuma gitmiyor. bütçeyi aşıyor

Son seçenek olarak, bütçe içerisinde alabileceğim Redmi Note 10 Pro, Samsung A52s veya Realme GT'yi tasarım ve kamera düzeni olarak beğendim. Bunlardan hangisini önerirsiniz?

Realme GT nerede 9K fiyatın altında olduğunu bulamadim ama 3 seçenek arasında Realme GT daha mantıklı gibi duruyor MI11t veya MI10t baktınız mı?

Realme GT nerede 9K fiyatın altında olduğunu bulamadim ama 3 seçenek arasında Realme GT daha mantıklı gibi duruyor MI11t veya MI10t baktınız mı?

Mi 11T ve 10T'ye baktım beğenmedim. Realme GT 2 Pro nasıl? Yakında Türkiye'de satışı olursa alınır mı?

Mi 11t ve 10T'ye baktım beğenmedim. Realme GT 2 Pro nasıl? Yakında Türkiye'de satışı olursa alınır mı?

GT 2 Pro'nun işlemcisi 8gen1 bu işlemci de Samsung'un üretimi, ama 8gen1+ olsa kesinlikle alın derdim çünkü TSMC üretimi. Ayrıca GT2 Pro'nun 128 GB yurt dışı fiyatı 12000TL Türkiye'de 15-18k olur diye düşünüyorum belki daha da fazla.

GT 2 Pro'nun işlemcisi 8gen1 bu işlemci de Samsung'un üretimi, ama 8gen1+ olsa kesinlikle alın derdim çünkü TSMC üretimi. Ayrıca GT2 Pro'nun 128 GB yurt dışı fiyatı 12000TL Türkiye'de 15-18k olur diye düşünüyorum belki daha da fazla.

Snapdragon 8 gen 1 iyi bir işlemci değil mi?

Snapdragon 8 gen 1 iyi bir işlemci değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5. dakikaya bak kendin yorumla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5. dakikaya bak kendin yorumla.

Hocam o kadar da olsun alacak başka cihaz kalmadı. Gidip 2000 TL vererek Xiaomi 12 Pro alacak halim yok. @BERWAR Hocam doğru değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı