EmirhanTr82 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #31 Cingöz Recai dedi: Fiyatını haketmiyor bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 9600TL alacağım o telefonu. Cingöz Recai dedi: Fiyatını haketmiyor bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 9600TL hocam.
Cingöz Recai dedi: Fiyatını haketmiyor bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 9600TL alacağım o telefonu. Cingöz Recai dedi: Fiyatını haketmiyor bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 9600TL hocam.
ksosmanks Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #32 FozzYD44 dedi: A52s ile bu telefonun arasında kaldım. Ama Samsung'a olan duygularım pek iyi değil o yüzden bu cihaz ilgimi çekti. Sizce fiyatı düşer mi bu cihazın? Genişletmek için tıkla... Knkm bence 9K ya çıkabiliyorsan. POCO F3 al ya da Master Edition al. Benim önerim işlemci dersen POCO F3. EmirhanTr82 dedi: Hocam A73 mü yoksa Realme GT Master mi? Hocam size de soruyorum. Genişletmek için tıkla... M.23 5G dışında 3 serisi almanı önermem Exynos işlemci şu an alınmaz. Önce bir millet denesin baksjn telefona öyle al illa alacaksan.
FozzYD44 dedi: A52s ile bu telefonun arasında kaldım. Ama Samsung'a olan duygularım pek iyi değil o yüzden bu cihaz ilgimi çekti. Sizce fiyatı düşer mi bu cihazın? Genişletmek için tıkla... Knkm bence 9K ya çıkabiliyorsan. POCO F3 al ya da Master Edition al. Benim önerim işlemci dersen POCO F3. EmirhanTr82 dedi: Hocam A73 mü yoksa Realme GT Master mi? Hocam size de soruyorum. Genişletmek için tıkla... M.23 5G dışında 3 serisi almanı önermem Exynos işlemci şu an alınmaz. Önce bir millet denesin baksjn telefona öyle al illa alacaksan.
FozzYD44 Zeptopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #33 ksosmanks dedi: Knkm bence 9K ya çıkabiliyorsan. POCO F3 al ya da Master Edition al. Benim önerim işlemci dersen POCO F3. M.23 5G dışında 3 serisi almanı önermem Exynos işlemci şu an alınmaz. Önce bir millet denesin baksjn telefona öyle al illa alacaksan. Genişletmek için tıkla... Ya Master çok güzel telefon tasarım falan ama 6500 en fazla 7000 eder gibi 9k da fazla biraz. Satılmayan bir model olduğu için belki sürpriz bi indirim ayaklarım.
ksosmanks dedi: Knkm bence 9K ya çıkabiliyorsan. POCO F3 al ya da Master Edition al. Benim önerim işlemci dersen POCO F3. M.23 5G dışında 3 serisi almanı önermem Exynos işlemci şu an alınmaz. Önce bir millet denesin baksjn telefona öyle al illa alacaksan. Genişletmek için tıkla... Ya Master çok güzel telefon tasarım falan ama 6500 en fazla 7000 eder gibi 9k da fazla biraz. Satılmayan bir model olduğu için belki sürpriz bi indirim ayaklarım.
EmirhanTr82 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #34 ksosmanks dedi: Knkm bence 9K ya çıkabiliyorsan. POCO F3 al ya da Master Edition al. Benim önerim işlemci dersen POCO F3. M.23 5G dışında 3 serisi almanı önermem Exynos işlemci şu an alınmaz. Önce bir millet denesin baksjn telefona öyle al illa alacaksan. Genişletmek için tıkla... Hocam master çok güzel ama piyasası yok artı hoperlör ve belli bir eksileri olduğu için düşünmüyorum. ksosmanks dedi: Knkm bence 9K ya çıkabiliyorsan. POCO F3 al ya da Master Edition al. Benim önerim işlemci dersen POCO F3. M.23 5G dışında 3 serisi almanı önermem Exynos işlemci şu an alınmaz. Önce bir millet denesin baksjn telefona öyle al illa alacaksan. Genişletmek için tıkla... Poco f4 çıktı f3 almam hocam. A73 kafayı taktım ama alternatif arıyorum yurtdışı oneplus 10t düşünmüştüm ama oda patlarsa elimde çöpe gider param o yüzden almayacağım.
ksosmanks dedi: Knkm bence 9K ya çıkabiliyorsan. POCO F3 al ya da Master Edition al. Benim önerim işlemci dersen POCO F3. M.23 5G dışında 3 serisi almanı önermem Exynos işlemci şu an alınmaz. Önce bir millet denesin baksjn telefona öyle al illa alacaksan. Genişletmek için tıkla... Hocam master çok güzel ama piyasası yok artı hoperlör ve belli bir eksileri olduğu için düşünmüyorum. ksosmanks dedi: Knkm bence 9K ya çıkabiliyorsan. POCO F3 al ya da Master Edition al. Benim önerim işlemci dersen POCO F3. M.23 5G dışında 3 serisi almanı önermem Exynos işlemci şu an alınmaz. Önce bir millet denesin baksjn telefona öyle al illa alacaksan. Genişletmek için tıkla... Poco f4 çıktı f3 almam hocam. A73 kafayı taktım ama alternatif arıyorum yurtdışı oneplus 10t düşünmüştüm ama oda patlarsa elimde çöpe gider param o yüzden almayacağım.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #35 Realme GT Master Edition en iyisi gibi.