Realme GT Master Edition alınır mı?

Kamera önemli değilse Realme GT Master Edition tercih edebilirsin.

Teşekkürler yorumun için. Telefon gayet hızlı ve stabil çalışıyor bir eksiği var sadece Instagram'da yorum ekle kısmına basınca hafif bir boşluk var klavyenin altında. Onun dışında kamerası da gayet güzel beni memnun etti.

Ve Android 12 güncellemesi hala gelmedi ama gelenler de memnun değil gibi daha yavaş diyorlar yabancı video yorumlarına baktığımda.

Hayırlı olsun.

Meydanı @BerkayZ87 ve @BehzatAmirim bırakacağım gibi. Özellikle saygısız kişilerden bıktım, sosyal tarafındaki tutum ve davranışlarda etken. Onlar yüzünden de ciddi ciddi bu defa forumu bırakmayı düşünüyorum.

Bırakmayın

Arada olsun uğrayın vazgeçmezseniz bile. En kötü seçenek olsun...

Duruma göre bakacağım artık. Hevesim kalmadığı açık maalesef. Özellikle de zoruma giden defalarca benden yardım isteyen kişilerin gelip bana saygısızlık yapması çok zoruma gidiyor. Durup dururken ortada hiçbir şey yokken gelip dalga amaçlı emoji atan var. Niye kahkaha atıyorsun dediğimde de verecek cevabı yok. Cevap da vermiyorlar telefon konularında da bilgileri yok bu şahısların. Reelde karşıma çıksa tir tir titreyecek elemanlar gelip klavye delikanlısı oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…