Realme GT2 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan JoneX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 13.642
Buna serbest piyasa denmez ama emin olun kâr etmeye çalışanların elinde patlayacak o telefonlar yarın öbür gün tekrar stok olduğu zaman. Burdan şu anlaşılıyor realme bu hamlesi ile tekrar ülkemizde varlık göstermeye çalışıyor buda yeni modellerin tekrar stokları olacağına işaret olacak. Dediğim gibi ben o zaman görücem fırsatcılık yapıp stok bitirenlerin telefonlar ellerinde patladığındaki hallerini...
Olabilir tabi, mümkün. Kara borsa, monopol-oligopol piyasa, reklam denen dolandırıcılık, bunlar hep serbest piyasanın sonuçları. Ucuza alıp aldığından daha pahalıya satmanın adı tüccarlık, bu gayet normal birşey piyasada. Ticaret denen şey zaten fırsatçılık özünde. Meseleyi sadece 2-3 ucuz telefon alıp kar koyup saymaya çalışan kişilere indirgememek lazım.

Olabilir tabi, mümkün. Kara borsa, monopol-oligopol piyasa, reklam denen dolandırıcılık, bunlar hep serbest piyasanın sonuçları. Ucuza alıp aldığından daha pahalıya satmanın adı tüccarlık, bu gayet normal birşey piyasada. Ticaret denen şey zaten fırsatçılık özünde. Meseleyi sadece 2-3 ucuz telefon alıp kar koyup saymaya çalışan kişilere indirgememek lazım.
Ama malesef şuan tamda olan bu piyasadaki en iyi fiyat performans telefonunu alıp daha pahalıya satmaya çalışıp kâr etmeye çalışanlar yüzünden stok kalmadı. Aslında realme tamda bunu istiyordu zamanında orta seviyede fiyat performansa oynayan realme 8 ve biraz daha üst seviye gt master edition ile yakaladığı ivmeyi yakalamak istiyordu istediği de oldu 1 hafta olmadan tüm stoklar bitti. Stoklar geri gelir mi orası şüpheli ama umarım gelir ki gerçekten ihtiyacı olup almak isteyenler yeniden alabilsin

Acilen bir telefon ihtiyacım olduğu için Honor 70 aldım arkadaşlar bu başlığı gündem yapan herkese teşekkür ederim :)

Herkese merhaba. Siyah rengini vatan bilgisayardan temin ettim. İyiki diğer renkleri almamışım. Siyah rengin dokusu inanılmaz güzel. Çok android telefon kullandım ama ilk defa böylesine denk geldim. 35 dk da tam şarj oluyor. Isınma problemi yok. Oyun oynamıyorum. Kutu içeriği ve kalitesi muhteşem. İçinden kılıfıda çıkıyor. Ekranda hazır koruyucu camı mevcut. Telefonu açar açmaz android 13 güncellemesini yaptım. Dahada güzel oldu. Deneyimlerim böyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı