Realme GT2 vs GT2 Pro

Aykunbunyan

Hectopat
Herkese iyi forumlar dilerim.

22-23K bütçem var. Şu an GT2 16K-17K bandında GT2 Pro ise 22-23K bandında. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Samsung istemediğim için S23 bakmadım. Ayrıca 22-23K üzerine hiç kıpırdayamam.

Önemli bir konum ise saat olarak Watch 4 Classic var ve Xiaomi'ye bağlanmadigi için mi serisi bakamıyorum. EKG tansiyon kullanmıyorum, o yüzden Realme'de arama ve mesaj almam yetecek. Sizin önerdiğiniz bir cihaz olursa ona da bakmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya sorun olmaz ise ve daha iyi kamera, arayüz, sosyal medya optimizasyonu isterseniz. Oyunla çok işiniz yoksa S22 daha iyi tercih olur ve saatinizlede %100 uyumlu çalışır.

Batarya sorun olmaz ise ve daha iyi kamera, arayüz, sosyal medya optimizasyonu isterseniz. Oyunla çok işiniz yoksa S22 daha iyi tercih olur ve saatinizlede %100 uyumlu çalışır.
Aşırı isiniyor cihaz. O yüzden s22 almak istemiyorum,şuan s23 kullanıyorum zaten. Değiştireceğim bazı sebeplerden ötürü. Gt2 pro da aşırı ısınma sorunu var mı onu bilmiyorum sadece

Aşırı isiniyor cihaz. O yüzden s22 almak istemiyorum,şuan s23 kullanıyorum zaten. Değiştireceğim bazı sebeplerden ötürü. Gt2 pro da aşırı ısınma sorunu var mı onu bilmiyorum sadece
GT 2 Pro'da ısınıyor tabii ama S22'den birazcık daha az.

Aşırı isiniyor cihaz. O yüzden S22 almak istemiyorum, şu an S23 kullanıyorum zaten. Değiştireceğim bazı sebeplerden ötürü. GT2 Pro da aşırı ısınma sorunu var mı onu bilmiyorum sadece.

S22 ile GT2 Pro aynı işlemciye sahip o işlemciyi kullanan tüm cihazlar biraz fazla ısınıyor ancak GT2Pro ısı dağıtımı daha iyi.

GT2 Pro'ya çıkabiliyorsanız en sagliklisi tabii.
GT2 Pro'da aşırı ısınma sorunu var mı onu bilmiyorum sadece.
Hayır ısınma sorunu yok. S22'ye göre serin çalışıyor, sogutmalari arasında uçurum var.
Sadece 8 Gen 1'den dolayı her cihaz bir nebze sıcak çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı