Realme GT7 Pro alınır mı?

tarloc

Decapat
Daha fazla  
Eski Realme 7 Pro kullanıcısıyım ve çok memnundum genel olarak. Garanti 30k bütçem var Realme GT 6 düşünüyorum ama bir ihtimal bütçe 50k'ya çıkabilir o durumda da GT 7 Pro almayı düşündüm. Realme almayı düşünüyorum ama o fiyata bu telefonlar alınır mı? Ya da kardeşim kesin bu telefonu alma bunu al mı dersiniz bilmiyorum iki farklı bütçe için de yorum yaparsanız sevinirim ikisinin de ihtimali aynı çünkü.

Eski Realme 7 Pro kullanıcısıyım ve çok memnundum genel olarak. Garanti 30k bütçem var Realme GT 6 düşünüyorum ama bir ihtimal bütçe 50K'ya çıkabilir o durumda da GT 7 Pro almayı düşündüm. Realme almayı düşünüyorum ama o fiyata bu telefonlar alınır mı? Ya da kardeşim kesin bu telefonu alma bunu al mı dersiniz bilmiyorum iki farklı bütçe için de yorum yaparsanız sevinirim ikisinin de ihtimali aynı çünkü.

Güzel telefon gibi duruyor Honor Magic 7 Pro'ya veya S24 ultraya da bakılabilir artılarını eksilerini araştır.

Honor Magic 7 Pro.

Genel olarak sanırım daha iyi bir telefon Honor ama kamera haricinde başka artısı var mı kamera benim için olmazsa olmaz değil. Realme tarafında batarya ve hızlı şarj daha çekici geliyor.

Fiyat bandında kamera olarak zayıf. Onun harici bu markadan devam etmek istiyorsan güzel bir tercih olur.

Başka bir eksisi yoksa seçimimi Realme tarafından kullanmak benim için daha mantıklı.

Şimdi bende bir Realme kullanıcısı olarak kamera olarak kıyaslarsak ön kamerası biraz zayif gelebilir ama kullanım kalite uzun yıllar götürür seni cidden bende dün 31.5k ya Media marketten almadığım için pişmnalık yaşıyorum bende GT Master Edition kullanıyordum cidden çok hoş cihaz bence Realme devam et GT 6 da olur 7 Pro'da olur benim imkanım olsa 7 Pro alacağım ama imkanım GT 6ya yetmediği halde GT6 alacağım.

Şimdi bende bir Realme kullanıcısı olarak kamera olarak kıyaslarsak ön kamerası biraz zayif gelebilir ama kullanım kalite uzun yıllar götürür seni cidden bende dün 31.5k ya Media marketten almadığım için pişmnalık yaşıyorum bende GT Master Edition kullanıyordum cidden çok hoş cihaz bence Realme devam et GT 6 da olur 7 Pro'da olur benim imkanım olsa 7 Pro alacağım ama imkanım GT 6ya yetmediği halde GT6 alacağım.

Eyvallah o şekilde yapacağım sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı