Realme GT7 Pro mu Realme GT 6 mı?

Evet arkadaşlar bilmiyorum kararsızım. Çok kolay telefon beğenen biri değilim. Bundan önce Realme GT Master Edition kullandım 2 sene hiç çizik yoktu, benim hatamdan ötürü ekranı çıktı. Değiştirince performans alamıyorsun dediler ama gayet memnundum.
Şimdi ise Realme GT 6 mı GT7 Pro mu kararsızım. Artı ve eksilerini söylerseniz sevinirim. Teşekkürler.
bence bu telefona bu kadar para vereceğine git magic 7 pro al herşeyiyle mükemmel ötesi bir telefon

Kamera olarak fiyatında kötü GT7 Pro; Xiaomi 15 ve Magic 7 Pro var. Ama önceden kullanmışsın ve memnunsan tercih edebilirsin. Indirimli alacakmışsın zaten. Sana kalmış tamamen. GT7 Pro GT6'dan iyi bir telefon.

Teşekkür ederim dostum kamera dediğim gibi gıdacı olduğum için insanları bilinçlendirmek adına videolar atmak istiyorum işimi görür mü merakım bu

Teşekkür ederim dostum kamera dediğim gibi gıdacı olduğum için insanları bilinçlendirmek adına videolar atmak istiyorum işimi görür mü merakım bu
Rica ederim. Önceki telefonun işini gördüyse bu da görür kamera anlamında. Ama güzel kamera istiyorsan, kaliteli video çekimi istiyorsan; Xiaomi 15, paran çıkarsa da magic 7 pro bak kesinlikle, realme almak zorunda değilsen.

İşini görür de neredeyse aynı bütçeye daha iyi kameralı bir telefon almak varken neden GT7 Pro alasın? 5 sene başka telefon almayacakmışsın zaten, bu yüzden Magic 7 pro en mantıklısı gibi gözüküyor.

İşini görür de neredeyse aynı bütçeye daha iyi kameralı bir telefon almak varken neden GT7 Pro alasın? 5 sene başka telefon almayacakmışsın zaten, bu yüzden Magic 7 Pro en mantıklısı gibi gözüküyor.

Honor bilmiyorum uzun vade işimi görür mü ben akıcılığını seviyorum Realme'nin telefon kaç kez düştü bir şey olmadı Honor hakkında bilgim yok

Honor bilmiyorum uzun vade işimi görür mü ben akıcılığını seviyorum Realme'nin telefon kaç kez düştü bir şey olmadı Honor hakkında bilgim yok

Eğer şu an kullandınız telefona göre büyük bir telefon kullamak sizin için sıkıntı değilse S25 Plus öneririm. Honor güzel markadır fakat insanın içinden gelmediği sürece ne kadar iyi olursa olsun onu tam anlamda sevmez. Eğer öyle bir şey değil, güzelse alabilirim diyorsanız Honor Magic7 Pro alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı