Realme yazılımı nasıl?

Ulan size profilden yazacağım diye arkama 1 haftalık profil banı taktılar. Yani hedef ben miyim tayfun ben bir deneme tahtası mıyım?

Kullanan kişi hiç oyun oynamadığı ve maksimum aktivitesi Pinterest olduğu için RAM'i çok sorun etmemiştim ama sanırım Realme 9 Pro aldıracağım hocam.

Aslında RAM'i uzun avde kullanmak için dedim, performans için değil. R9P'yu hiç kullanmadım ama kötü durmuyor. Yazılımıda zaten Redmi kadar kötü değil.

8-9 liralık bir bütçe için başka öneriniz var mıdır @GucukBey @mardzic?

6/128 A24'e bütçe olmuyorsa veya beğenmezsen, R9P daha mantıklı. Android'de 4 GB RAM yetmez.

Realme telefonlardan neden uzuk durulmalı? realme 9 Pro - Redmi Note 11 Pro 5G - Redmi Note 11 Pro (8 GB) Karşılaştırması - Epey

2 Sene önceki çıkmış Note 11 pro ilşe 2 sene önce çıkmış realme 9 proyu karşılaştırımızdaki arasında hiç bir fiyat farkı olmadan Redminin daha kaliteli,ram ve işlemci sunduğunu görüyoruz Kamera vs zaten anlatmaya gerek yok görüldüğü gibi bu fiyata alıncak bir telefon değil aklı olan olmaz yazılımı miladiyeden kalma J7'nin güncellenmiş versiyonu arka kapak tamamen berbat bir malzemeden yapılmış bu fiyata kesinlikle realme alınmaz.

Son düzenleme:
Realme telefonlardan neden uzuk durulmalı? realme 9 Pro - Redmi Note 11 Pro 5G - Redmi Note 11 Pro (8 GB) Karşılaştırması - Epey

2 Sene önceki çıkmış Note 11 Pro ilşe 2 sene önce çıkmış Realme 9 Pro'yu karşılaştırımızdaki arasında hiçbir fiyat farkı olmadan Redmi'nin daha kaliteli, RAM ve işlemci sunduğunu görüyoruz Kamera vs zaten anlatmaya gerek yok görüldüğü gibi bu fiyata alıncak bir telefon değil aklı olan olmaz yazılımı miladiyeden kalma J7'nin güncellenmiş versiyonu arka kapak tamamen berbat bir malzemeden yapılmış bu fiyata kesinlikle Realme alınmaz.

Muhteşem bir katşılaştırma olmuş. Şimdi Redmi'lerin dayanıklılık testleri ve yazılım optimizasyonuna bak. İyice saçmalıyorsunuz vallahi ya. Sırf çöp yazılımlı Redmi daha iyi özellik sundu diye alınmaz diyorsun.

Hocalar Realme'nin yazılımı Redmi gibi Cort mu acaba diye merak ettim. Bir arkadaşım Realme 9 Pro almayı düşünüyormuş. @GucukBey @mardzic ne diyorsunuz bu işe?

Realme GT2 12/256 kullanıyorum. Dostum Realme UI 5.0 arayüzü çok şık, stabil ve canlı. Performansı da muhteşem hiç donma kasma yok. Birkaç yıl sonra üst modele geçeceğim zaman tercihimi yine Realme tarafında yapacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı