Realtek 8811CU ağ adaptörü ve Windows 10 sorunu

oumar

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarım için kablosuz USB ağ adaptörü ihtiyacım için Aliexpress'ten Realtek 8811CU çipsetli 5 GHz 802.11 ac ağ adaptörü aldım. Eski adaptörüm 2.4 GHz ve 802.11 g olması nedeniyle hızı ihtiyacımı karşılamıyordu. Çin'den gelen ağ adaptörünü takıp içindeki driverı yükledim. (Driver da içinde geliyor) Kablosuz ağa bağlandı ancak bağlantı çok düzensizdi. Hız testi sıradında 40 Mbit'e kadar çıkmasına rağmen arada donup aniden 5 Mbit'e falan düşüyordu hızı. Oyuna girdiğimde PUBG'da 1500 ms ping oluyor zaman zaman. Windows'un sağladığı 2018 tarihli sürücüyü, Realtek sitesideki son sürücüyü, cihazın içinden çıkan sürücüleri denedim. Değişen olmadı. Bu arada notebook bilgisayarımda Windows 8.1 kurulu. Ona taktığımda herhangi bir sorun olmadığını gözlemledim. Masaüstü bilgisayarımda Windows 10 x64 Home 1903 sürümünü kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı