Eki Görüntüle 286407
Eki Görüntüle 286408
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Arada bir kendi kendine düzeliyordu. Fakat sabahtan beri yaklaşık 4 saattir hala durum aynı. Zaten düzeldiği de 5 - 10 dakika en fazla 20 dakika. Ard arda kopmalarla gelen de gidiyor ve çok uzun süre gelmiyor. Daha doğrusu gelmiyor desek te yeridir.
Arkadaşlar üstte en son mesajım düne önceki mesajım önceki güne aittir. Bugün sabah yine ağ bağlantılarım da ağ görünmüyordu. Aygıt yöneticisinden baktığımda Realtek PCIE GBE FAMILY CONTROLLER de orada yoktu. Ethernet kablosu kasaya takılı olmasına rağmen modemdeki yanması gereken ethernet ışığı da, kasadaki ethetnet kablosunun takılı olduğu kısımında ışıkları yanmıyordu. Reset falan attım. 1 saat falan geçti. Kendi kendine yine internet geldi. Yaklaşık yarım saat durdu ve yine gitti. Yine masaüstü sağ alttaki simgede 'bağlı değil' ve 'hiç bağlantı yok' yazıyor. Ne ağı görüyor. Ne etherneti.
[Çözüldü] Realtek ünlem sorunu Burada yeni bir çözüm daha buldum. Güvenli modda internetle başlattım bilgisayarı. Ardından aygıt yöneticisinden Realtek PCIe GBE FAMILY CONTROLLER e özellikler tıklayarak oradan önce devre dışı bırakıp sonra kaldıra tıklayıp akabinde kurulu olan sürücüyü sili tikleyerek sildim. Kullandığım anakart ASUS M5A97 LE R2.0. Asusun sitesinden anakartın sürücülerinden LAN ı indirdim. Malum internet yok. Laptoptan indirdim usb le masaüstüne attım. Sonra yükledim fakat daha önce verdiği başka bir hatayı yine verdi.
Eki Görüntüle 286572
@Nazım Paşa @BERWAR @Jira @Pantheon @Asım Demir @Akif @CJack60 @Neurevt @MF