Ne demek. Ek olarak diğer ünlemli aygıtları da çözmeye çalışabiliriz.Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Ne demek. Ek olarak diğer ünlemli aygıtları da çözmeye çalışabiliriz.
İlk adım olarak bunu kurmayı dene bakalım diğer ünlemliler için:
Kurduktan sonra bilgisayarını yeniden başlat.
Fark etmez. Sürücü dosyaları aynı şeyleri içeriyor.Bu HP sanırsam. Benimki Lenovo.
Fark etmez. Sürücü dosyaları aynı şeyleri içeriyor.
Windows 7 ve 8'lerde Windows Update biraz sıkıntılı çalışıyor, hatalarla karşılaşabilirsin böyle. Beklemeyi deneyebilirsin.Peki bir şey soracağım Windows Update'te güncelleştirmeler kontrol Ediliyor'da takılı kaldı. Biraz beklemem mi gerekir?
Evet. Bir bilgisayarını yeniden başlatıp aygıt yöneticisini kontrol et bakalım ünlemli aygıtlar gitmiş mi diye.Bu arada onu çalıştırdım komut istemi bir süre geldi sonra gitti herhalde tamamlandı.
Windows 7 ve 8'lerde Windows Update biraz sıkıntılı çalışıyor, hatalarla karşılaşabilirsin böyle. Beklemeyi deneyebilirsin.
Evet. Bir bilgisayarını yeniden başlatıp aygıt yöneticisini kontrol et bakalım ünlemli aygıtlar gitmiş mi diye.
Olmamış. Bir de bunu yükle bakalım. Yükledikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.Bir tek bunlar kaldı.
Olmamış. Bir de bunu yükle bakalım. Yükledikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.
Eski tip her şey dahil bir paket olabilir. Tam içeriğine bakmadım fakat denemenin bir zararı olacağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.