Realtek 8852be yüksek ping

Aynı sorunla ilgili bende konu açtım video ekledim bakabilirsiniz. Asusun böyle ucuza kaçması çok saçma olmuş gerçekten. İnşallah driverla ilgili bir sorundur

Aynı sorunla ilgili bende konu açtım video ekledim bakabilirsiniz. ASUS'un böyle ucuza kaçması çok saçma olmuş gerçekten. İnşallah driverla ilgili bir sorundur

Driverlerle değil %99, Wi-Fi kartı dandik. Garantilerine değiştirmek için yollayacağım uygun bir zaman, CS'de karakter donmaktan oyun oynanmıyor

Driverlerle değil %99, Wi-Fi kartı dandik. Garantilerine değiştirmek için yollayacağım uygun bir zaman, CS'de karakter donmaktan oyun oynanmıyor
Benim merak ettiğim tüm 8852be lerde aynı sorun var mı hp cihazda da aynı kartı kullanan sorun yaşatan var asus masaüstü cihazda kullanan da aynı şekilde bir diğeri intel ax210 değişimi düşünüyor mesela burada asus sorun göremdik deyip geri dönderirse o zaman sıkıntı hem cihazdan bir süre ayrı kalacağım hem de değişim olmayacak

Benim merak ettiğim tüm 8852be lerde aynı sorun var mı hp cihazda da aynı kartı kullanan sorun yaşatan var asus masaüstü cihazda kullanan da aynı şekilde bir diğeri intel ax210 değişimi düşünüyor mesela burada asus sorun göremdik deyip geri dönderirse o zaman sıkıntı hem cihazdan bir süre ayrı kalacağım hem de değişim olmayacak

Asus ile Lenovonun bazı modellerinde kronik olduğunu duydum, ben ax210 düşündüm zaten garanti dışı kalıyor maalesef, garantisi daha yeni, garantide değiştirmeleri en sağlıklı. Normal gündelik kullanımlarda standart bir internet iş görüyor oyunlarda dandik olduğu ortaya çıkıyor ama :d

ASUS ile Lenovo'nun bazı modellerinde kronik olduğunu duydum, ben AX210 düşündüm zaten garanti dışı kalıyor maalesef, garantisi daha yeni, garantide değiştirmeleri en sağlıklı. Normal gündelik kullanımlarda standart bir internet iş görüyor oyunlarda dandik olduğu ortaya çıkıyor ama :d, ayrıca nadiren Wi-Fi'den 2-3 saniye atıp geri bağlanıyor. Garantiyi takmayıp İntelAX 210 alasım var ama yeni cihaz daha. Servisinde değiştirteceğim mecbur. Garantisi bitince AX210 düşünürüz tabii.

Son düzenleme:
2,3 güne elime geçecek wifi adaptörü realtek 8832au cipsetli.İlçeme geldi dagitima cikmasini bekliyorum.Benim laptopun garantisi var(aldigimdan2 ay oncesinden baslamiş:/ ) yine de yollamak istemedim

2,3 güne elime geçecek wifi adaptörü realtek 8832au cipsetli.İlçeme geldi dagitima cikmasini bekliyorum.Benim laptopun garantisi var(aldigimdan2 ay oncesinden baslamiş:/ ) yine de yollamak istemedim
İnternetten alan bir kiz vardi youtube da onunda 2 ay öncesinden baslamiş.1yil 10ay vardi yani aldigimizda

İnternetten alan bir kiz vardi youtube da onunda 2 ay öncesinden baslamiş.1yil 10ay vardi yani aldigimizda
USB çoklayıcıya takarım belki USB adaptör alırsam. Cihazda 2 tane usb girişi var sadece çünkü.

Bazı forumlarda wifi kartı ssd altında olduğundan wifi kartına sıcaklık vs verdiğinden performansı düştüğü söyleniyordu bende diğer boştaki ssd vidası yalama yaptığından wifi kartı üzerindeki ssd yuvasına aldığım kingston kc3000 i takmıştım bugün zaman bulup hem yerlerini değiştirmek hem de ssd yi koymadan aynı yerde wifi kartı performansını ssd olmadan denemek istedim değişen hiç bi şey yok wifi kartı bariz sorunlu

Dosya Ekleri

• IMG_20231128_125801.jpg
    IMG_20231128_125801.jpg
    196,7 KB · Görüntüleme: 73
Bazı forumlarda Wi-Fi kartı SSD altında olduğundan Wi-Fi kartına sıcaklık vs verdiğinden performansı düştüğü söyleniyordu bende diğer boştaki SSD vidası yalama yaptığından Wi-Fi kartı üzerindeki SSD yuvasına aldığım Kingston KC3000'i takmıştım bugün zaman bulup hem yerlerini değiştirmek hem de SSD'yi koymadan aynı yerde Wi-Fi kartı performansını SSD olmadan denemek istedim değişen hiçbir şey yok Wi-Fi kartı bariz sorunlu.

ASUS'a mail attım bana Wi-Fi sorunları linkini atıyor driver güncelle cart curt yazıyor. Bir sürü şikayet geliyordur akıllanmıyolar.

ASUS'a mail attım bana Wi-Fi sorunları linkini atıyor driver güncelle cart curt yazıyor. Bir sürü şikayet geliyordur akıllanmıyolar.

ASUS'un sitesini atıp içinden 9-10 tane çözüm adımı yolluyorlar hiçbiri işe yaramıyor :d, Ya USB Wi-Fi alacağız ya da servislerinde güzel bir Wi-Fi kartıyla değiştirmeleri gerek. Başka bir şekilde olmuyor müdahale edersek garanti dışı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00