Çözüldü Realtek Audio Console Ayarlar Seçeneği Yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
30
Yer
Hell
Sağ üst köşede ayarlar seçeneği olmalı ama bende nedense yok. DDU ile ses sürücüsünü kaldırdım, anakartın sitesinden sürücüyü tekrar yükledim. Ardından otomatik olarak Microsoft Store'dan Realtek Audio Console'u yükledi. Hala gözükmüyor. Bu yüzden hem hoparlörü hem kulaklığı aynı anda kullanamıyorum. Tak çıkar yapmak zorunda kalıyorum. Sürücüyü sildiğim zaman görev çubuğundaki ses simgesine tıkladığımda ikisinin arasında geçiş yapabiliyorum fakat bu seferde sürücü kurulu olmuyor.

Örnek için Technopat'ta daha önce paylaşılan görseli aşağıyla koyuyorum.

1574971025439.png

Örnek:

ekran-goeruentuesue-1-png.459596

Son düzenleme:
Bu siteye gir. "The Kasafist" kullanıcısının attığı linke tıkla ve ikinci not da bulunan linke tıkla hangi siteye gidiyor.

Aynı sorunu yaşayan var.
Doğrudur.

Evet.
Önce Denetim masası->Program kaldır da bulunan sürücüyü kaldırın, eğer hala Aygıt yöneticisi altında görünüyor ise kaldırırken "Sürücüsü ile birlikte kaldır" seçeneğini işaretleyerek kaldırın, tekrar deneyin.

Evet.
Önce Denetim masası->Program kaldır da bulunan sürücüyü kaldırın, eğer hala Aygıt yöneticisi altında görünüyor ise kaldırırken "Sürücüsü ile birlikte kaldır" seçeneğini işaretleyerek kaldırın, tekrar deneyin.
Yaptım. Realtek'in kendi sitesinden indirmeyi denedim fakat site yavaş sanırım 5 saat verdi 250 MB dosya için. Anakartın sitesinden bir daha deneyeyim mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı