Selam dostlar, Realtek Audio Console girmek istediğim de resimde de görmüş olduğunuz "Realtek Audio Console bu makineyi desteklemiyor" hatası almaktayım. Ek olarak aygıt yöneticisinde de ünlem işareti mevcut, çözümünü bilen varsa sevinirim yoksa laptopun hoparlörünü kullanamıyorum maalesef. Aygıt Yöneticisi'nden filan sildim ama düzelmedi maalesef.
Excalibur G770,INTELAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0255&SUBSYS_152D1360&REV_100Ünlem işaretli sürücünün donanım kimliğini paylaşır mısın? Bir de laptop modeli nedir?Donanım KimliÄi ile Sürücüleri Bulma
Aygıtların donanım kimliÄi ile aradıÄınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Ãretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliÄi vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.www.technopat.net
Excalibur G770,INTELAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0255&SUBSYS_152D1360&REV_100
2. Olarak birde INTELAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0255&SUBSYS_152D1360 yazıyor hocam ilk attığım bunun üstündeydi resim olarak da şöyle yani.Donanım kimliği bu kadar mı?
2. olarak bir de INTELAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0255&SUBSYS_152D1360 yazıyor hocam ilk attığım bunun üstündeydi resim olarak da şöyle yani.
İntel i5 11. Nesil hocamİşlemciniz neydi?
Intel i5 11. nesil hocam.
Hocam denedim halen makineyi desteklemiyor hatası veriyor ek olarakta aygıt yöneticisinden gitti komple bu sefer Realtek, Windows 11 kullanıyorum bu arada.Şunu bir dener misin? Denetim masasında Realtek ses sürücüsü varsa sil.
Hocam denedim halen makineyi desteklemiyor hatası veriyor ek olarak da Aygıt Yöneticisi'nden gitti komple bu sefer Realtek, Windows 11 kullanıyorum bu arada.