"Realtek Audio Console bu makineyi desteklemiyor" hatası nasıl çözülür?

Hocam bilgisayarı yeniden başlatmamı istedi başlattım ama başlatmadan önce olmuş gibiydi bilgisayar ses çıkışından görüyordu ve ses geliyordu, şuan gine ünlem işareti var ve bilgisayarın ses çıkışlarında sadece kulaklığım var yani olmadı gibi malesef buda :(

Hocam bilgisayarı yeniden başlatmamı istedi başlattım ama başlatmadan önce olmuş gibiydi bilgisayar ses çıkışından görüyordu ve ses geliyordu, şu an gine ünlem işareti var ve bilgisayarın ses çıkışlarında sadece kulaklığım var yani olmadı gibi maalesef bu da :(

Kontrol ediyorum.

Kontrol ediyorum.
Hocam kendim aynı dosyayı birdaha kurdum sorun düzeldi gibi garanti için 2 defa yeniden başlattım halen gözüküyor sıkıntı yok gibi şuan eğer gine bı problem olursa isterseniz tekrardan rahatsız ederim konuyu, şuanlık çok teşekkür ediyorum.

Hocam kendim aynı dosyayı bir daha kurdum sorun düzeldi gibi garanti için 2 defa yeniden başlattım halen gözüküyor sıkıntı yok gibi şu an eğer gine bir problem olursa isterseniz tekrardan rahatsız ederim konuyu, şu anlık çok teşekkür ediyorum.

Sorun çözüldüyse sorun yok hocam. İyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı