Çözüldü Realtek Audio Driver nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

beboid

Centipat
Daha fazla  
SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklıgı aldım. Jak girişlerini ve uzatıcıya bağlayıp yeşil kabloyu kasanın arkasına yeşile, pembemsi kabloyu da pembe yere taktım ses geliyor ama mikrofon calısmıyor. Birkaç arkadası gördüm forumda anakartın sitesinden Audio driver yüklüyor nasıl yapacağım? Yardımcı olabilir misiniz?

Anakartım.
MSI A520M-A Pro 4600(OC)MHz mATX anakart.

Çözüm
Evet sesim gidiyor ama şu an çok az gidiyormuş hocam nasıl artıracağım sonar ayarı vs. yapmam da lazım

Windows arama kısmına mikrofon ayarları yazıp tıklayın, mikrofonu seçip düzeyi artırınız(Giriş-cihaz özellikleri). Ek olarak sonar kısmında Realtek üzerinden mikrofon ayarı yapıp sesi artırabilirsiniz.

Az önce güncelledim giriş Nova 3X mikrofonu ayarlı bende. Sende neden gözükmüyor 🤔. Attığım ses sürücüsüne yükleyiniz, PC'yi yeniden başlatıp kontrol edin, görev çubuğunun sağ tarafında bulunan ses simgesine sağ tıklayın, ses sorunları gidere tıklayın. Aygıt yöneticisine girip donanım değişikliklerini tarayın, ses aygıtları kontrol edebilir misiniz?

Eki Görüntüle 2335845

Yazılım cihazı görüyor mu bir de, şu görselde ki gibi gözükmesi lazım.

Eki Görüntüle 2335851
Yazılım cihazı görmüyor hocam dediklerinizi de yaptım gene aynı bir değişme yok
1729694417303.png

Şimdi attığınız ses sürücüsünü setup.exe'yi kuruyorum birde öyle deneyelim

1729694974367.png

kablolarla oynadım yerleri vs. değiştim ve realtek'i kurdum yeni bir şey geldi hocam

ama hala yazılıma tanıtamadım gözükmüyor ne yapmalıyım ya deliricem sabahtan beri uğraşıyorum :D

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2335861
Kablolarla oynadım yerleri vs. değiştim ve Realtek'i kurdum yeni bir şey geldi hocam

Ama hala yazılıma tanıtamadım gözükmüyor ne yapmalıyım ya delireceğim sabahtan beri uğraşıyorum :D

Her jenereasyonda bağlantısı farklı oluyor, kullanım kılavuzu varsa, bağlantısına göz atabilir misin? Yazılıma tanıtman önemli lakin Windows cihazı görüyor mu hiç? Kulaklık çalışıyor mu? Ayrıca Windows mikrofon ayarlarından programa erişim izni vermen gerekli.🧐

Screenshot_2024-10-23-18-03-42-491_com.google.android.apps.docs-edit.jpg

Her jenereasyonda bağlantısı farklı oluyor, kullanım kılavuzu varsa, bağlantısına göz atabilir misin? Yazılıma tanıtman önemli lakin Windows cihazı görüyor mu hiç? Kulaklık çalışıyor mu? Ayrıca Windows mikrofon ayarlarından programa erişim izni vermen gerekli.🧐
Hocam kulaklık çalışıyor ses geliyor ama benim sesim karşı tarafa gitmiyor mikrofonda bi sıkıntı var

Eki Görüntüle 2335869

1729696047737.png

Bir şeyler daha yaptım 3. geldi ama yazılım hala tanımamış kulaklığı :D

Son düzenleme:
Evet sesim gidiyor ama şu an çok az gidiyormuş hocam nasıl artıracağım sonar ayarı vs. yapmam da lazım

Windows arama kısmına mikrofon ayarları yazıp tıklayın, mikrofonu seçip düzeyi artırınız(Giriş-cihaz özellikleri). Ek olarak sonar kısmında Realtek üzerinden mikrofon ayarı yapıp sesi artırabilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı