Realtek Audio hoparlör yapılandırması yapmıyor

Erkin01

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB Ram
500 GB SSD
GTX 1650 Ekran Kartı
İntel Core İ5 12450H İşlemci
(Excalibur G770)
Meslek
Öğrenci
Razer V2 X kulaklık aldım. Sesi biraz az gibi geldi ayrıca 7.1 ayarı yapınca ses sadece sağdan gelse bile soldan da az da olsa ses geldiği için 7.1 özelliğini tam verimde kullanamıyorum. Realtek Audio'dan da hoparlör yapılandırması yapamıyorum bu sorunu nasıl çözerim? Stereoyu nasıl değiştiririm?

1723764360409.png

Son düzenleme:
Yazılım güncel mi?

Eki Görüntüle 2285241

Kaldırıp mağazadan tekrar indirin.

Cihaza Firmware güncellemesi yapın.

Bunu anlamadım ama inceleyin. Sanırım ses için aktivasyon gerekiyor.

Casper bilgisayarda sürücü vardı otomatik eski versiyonu kuruyor sanırım yarın denerim teşekkür ederim. Belki de Dolby sürümü de eskidir onu mağazadan almam gerekebilir. Yarın dediklerinizi deneyeceğim teşekkür ederim.

Yazılım güncel mi?

Eki Görüntüle 2285241

Kaldırıp mağazadan tekrar indirin.

Cihaza Firmware güncellemesi yapın.

Bunu anlamadım ama inceleyin. Sanırım ses için aktivasyon gerekiyor.

Realtek audioyu kaldırıp mağazadan yükledim yine aynı. Attığınız linklerinde birisi razerin başka ürünü için diğeri de 7.1 açma ayarı ben onu zaten yaptım

Son düzenleme:
Öğrendiğime göre bu ürünün Jack'lı modelini verimli kullanabilmek için PC'deki ses çipinin kaliteli olması gerekiyormuş.

Sizin PC'nin marka modeli nedir?

Öğrendiğime göre bu ürünün Jack'lı modelini verimli kullanabilmek için PC'deki ses çipinin kaliteli olması gerekiyormuş.

Sizin PC'nin marka modeli nedir?
Excalibur G770. Kötü değildir diye aldım zaten kötü değil de mikrofon yankı yapıyor ve 7.1 i falan pek beğenmedim adam soldaysa iki taraftan da geliyor gibi oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı