Realtek Audio kendi kendine iniyor

emirfurkan

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2019
Mesajlar
206
Çözümler
2
Arkadaşlar siliyorum ve kendi kendine yükleniyor. Eskiden sildiğimde hemen yüklenmezdi ama şimdi hemen yükleniyor. Bunu nasıl çözerim?
Bilgisayarımda problem yaratıyor. Bası ayarlayamıyorum, sesler çok garip çıkıyor.
Bu ayar kapalı ama hala da indiriyor. Windows Update'yi kapatınca düzeliyor ama bu sefer de (hizmetlerden) hiç güncelleme almıyor. Eskiden bu böyle değildi. Acaba nasıl çözerim? 7 günlük ileri alıyorum ama hala daha yüklüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakarak ne olduğunu anlayabilirsiniz ama sadece ilk baştaki ve sondakine odaklanın. Ortada duran ses driverı başka. (A ile başlayan olay ile alakasız.)
Yardım sever arkadaşlar yok mu forumda?
Yardım edecek yok mu?
 

Dosya Ekleri

  • 1605826584298.png
    1605826584298.png
    32,5 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
Win+R gpedit.msc Bilgisayar Yapılandırması>Yönetim Şablonları>Windows Bileşenleri>Windows Update ..Buradan ''Otomatik Güncelleştirmeleri Yapılandır'a sağ tıkla Düzenle'ye bas. Devre dışı bırakıldı'yı seç. Büyük ihtimal düzelir. (Bu güncelleştirmeleri durdurur. Arka planda hep bir şeyler indirip yazılımını silecekse devredışı bırak bence. Güncelleme yüklemek istersen ayarları eskisi gibi yap.)
 
Win+r gpedit.msc bilgisayar yapılandırması>yönetim şablonları>Windows bileşenleri>Windows Update. Buradan "otomatik güncelleştirmeleri yapılandır'a sağ tıkla düzenle'ye bas. Devre dışı bırakıldı'yı seç. Büyük ihtimal düzelir. (Bu güncelleştirmeleri durdurur. Arka planda hep bir şeyler indirip yazılımını silecekse devre dışı bırak bence. Güncelleme yüklemek istersen ayarları eskisi gibi yap.)

Ben Windows Update'i kapamak istemiyorum sadece Realtek inmesini engellemek istiyorum.
 

Geri
Yukarı