Realtek Dragon sürücü başlangıçta açılıyor

T7 V20.5 var bende. Format atmadan önce görünüyordu görev yöneticisi > başlangıç uygulamaları kısmında. Format attım, başlangıç uygulamalarında görünmüyor. Çok küçük ama çok sinir bozucu bir sorun. Çözebilen varsa yazabilir mi? Ben inat ettim, çözersem buradan paylaşacağım.

T7 V20.5 var bende de ve aynı sorun. Küçük ama sinir bozucu bir sorun. Format atmadan önce başlangıç uygulamalarında görünüyordu. Devre dışı bırakabiliyordum. Format attıktan sonra başlangıç uygulamalarında görünmüyor ismi. İnat ettim çözücem. Çözersem de buradan paylaşıcam. Haricinde çözebilen varsa açıklayabilir mi?

Bir daha format attım; formattan sonra windows 11'in tüm güncelleştirmelerini yaptım, sonra sürücüler arasında güncel olmayan ya da hiç yüklenmemiş olanları tek tek bulup elle yükledim, en sonunda da dragon uygulamasını yükledim. Artık başlangıçta açılmıyor ama bu seferde başlangıçta açılan uygulamalarda ismi yine görünmüyor. Zaten sürekli aktif kullandığım bir uygulama olmadığı için ihtiyacım olduğunda elle açıyorum bu açıdan benim için sorun çözülmüştür. Başlangıçta otomatik açılması ve devre dışı bırakamamamdan iyidir.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı