Bundan bahsediyorsanız ben sürücüyü kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve kulaklığı taktığımda bu panel çıktı. Eğer sürücüyü yeni kurduysanız bilgisayarı yeniden başlatın.
Kullandığınız anakart marka ve modemi nedir? Bazı anakartlar Microsoft Store üzerinden desteğe geçti. Örneğin MSI kullanıcıları Realtek'i artık Microsoft Store üzerinden indirime sunuyor. Arda hocamın da dediği gibi kurulum sonrası yeniden başlatmanız gerekli...
İlk olarak, önceden yüklediğiniz tüm ses driverlerini iyi kaldırın. Bilgisayarı tekrar başlatın.
ilk olarak msi'n sitesindeki driver ile tekrar yükleyin. yükleme sonrası yeniden başlatın test edin. Eğer yine olmaz ise; bunu da komple silip reset atın. Microsoft Store'den Realtek sürücüsünü indirin bir de öyle deneyin...
Sizin dedğinizi harfien yaptım zaten olmadı Microsoft Store'den de Realtek sürücüsünü bulamadım.
Önceden kulaklık hoporlör hepsini kullanıyordum şimdi onları da açamaz oldum.
"Realtek Audio Control" provides the best audio experience with the Realtek Audio Codec. You can adjust audio device effects and all the audio device settings in this App.
Az önce Realtek'i komple sildim bu sefer cihazlar otomatik tanındı cihazlar çalışıyor ama sorun şu Realtek HD Audio yok icine girip sesimi düzeltmem gerekiyor yayın yaptığım zaman sesim çok az cıkıyor o yüzden Realtek yüklemem gerekiyor ne yapacağım şimdi ben.
MSI'in kendi sitesinden indirdiğimi 1 kaç kez denedim anca oldu ilkinde neden olmadı onu bilmiyorum ama şu an problem çözüldü arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim.