Realtek HD Audio Açılmıyor

serdar.kaan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaslar iyi günler ben bu programı bir türlü acamıyorum. Yardımcı olur musunuz? ( Realtek HD Audio )

Son düzenleyen: Moderatör:
1589048559379.png

Bundan bahsediyorsanız ben sürücüyü kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve kulaklığı taktığımda bu panel çıktı. Eğer sürücüyü yeni kurduysanız bilgisayarı yeniden başlatın.

Arkadaslar iyi günler ben bu programı bir türlü acamıyorum. Yardımcı olur musunuz? ( Realtek HD Audio )
Kullandığınız anakart marka ve modemi nedir? Bazı anakartlar Microsoft Store üzerinden desteğe geçti. Örneğin MSI kullanıcıları Realtek'i artık Microsoft Store üzerinden indirime sunuyor. Arda hocamın da dediği gibi kurulum sonrası yeniden başlatmanız gerekli...

MSI Z270 GAMING M3 Intel Z270 soket 1151 DDR4 3800MHz(O.C.) USB 3.1 anakart.

Anakart modelim bu kendi sitesinden indirdim diriveri bu sefer aygıtları da görmemeye başladı yeniden başlattım bu arada.

İlk olarak, önceden yüklediğiniz tüm ses driverlerini iyi kaldırın. Bilgisayarı tekrar başlatın.

ilk olarak msi'n sitesindeki driver ile tekrar yükleyin. yükleme sonrası yeniden başlatın test edin. Eğer yine olmaz ise; bunu da komple silip reset atın. Microsoft Store'den Realtek sürücüsünü indirin bir de öyle deneyin...

Sizin dedğinizi harfien yaptım zaten olmadı Microsoft Store'den de Realtek sürücüsünü bulamadım.
Önceden kulaklık hoporlör hepsini kullanıyordum şimdi onları da açamaz oldum.

Son düzenleme:
Az önce Realtek'i komple sildim bu sefer cihazlar otomatik tanındı cihazlar çalışıyor ama sorun şu Realtek HD Audio yok icine girip sesimi düzeltmem gerekiyor yayın yaptığım zaman sesim çok az cıkıyor o yüzden Realtek yüklemem gerekiyor ne yapacağım şimdi ben.
MSI'in kendi sitesinden indirdiğimi 1 kaç kez denedim anca oldu ilkinde neden olmadı onu bilmiyorum ama şu an problem çözüldü arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı