Realtek HD Audio "Bu aygıt türü desteklenmemektedir!"

jossepio

Femtopat
Windows 10 işletim sistemini kullanmaktayım. Bugün elime ulaşan SteelSeries Arctis 3 - 2019 versiyon kulaklığı bilgisayarıma taktığımda başlıkta da belirttiğim uyarı gözüküyor. Mekanik bir arıza vesaire söz konusu değil ürün paketten çıkalı 1 saat bile olmamıştır. Driver'ı silip yeniden yükledim ardından bilgisayarı yeniden başlattım lakin Realtek HD Audio üzerinden yeniden aynı bildirim düştü ve mikrofon çalışmamakta. Yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Son düzenleme:
Şu konuyu incele. Sürücüler çakışıyor.

Belirtilen ürün sanırım düz Arctis 3, 2019 sürümü Arctis 3 modeli steelseries engine tarafından desteklenmemekte ve bende de bulunmamakta. Lakin şu anda da mikrofon çalışıyor fakat bazı bazı kesiliyor aynı zamanda hatayı almaya devam ediyorum

Önce inerneti kes.

Arama kısmına aygıt yaz > Aygıt yükleme ayarlarını değiştir. Orayı hayır yap ondan sonra mevcut Realtek sürücüsünü ve ses ile ilgili olan her şeyi aygıt yöneticisindne kaldır. Kaldırırken de sil.

Bilgisayarı yeniden başlat. İnterneti bağla ve update aç, gelen güncellemeyi yükleyip tekrar bilgisayarı yeniden başlat.

Update açmaktan kastınız nedir ve tam olarak nasıl yapılabilir anlatabilir misiniz? Tüm ses driverlarını kaldırıp bir anda sessizliğe gömülmesini istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…