Realtek HD Audio "bu makineyi desteklemiyor" hatası

381640

Hectopat
Arkadaşlar PC'ye format attım Discord'da arkadaşımla konuşurken sesin çok az geliyor dedi. Bende Realtek Audio Console vardı girdim. Bu makineyi desteklemiyor yazdı. Bende uygulamayı kaldırdım. Benim anakartın CDsinde vardı onu kurdum o da uygulama gelmedi. Şimdi tekrar format atıyorum. Sürücünün dosya kalıntıları kalır mı? Format atınca aynı driver geri gelir mi? Gelmez ise güzel olacak anakart CD'sinden driver kuracağım. Yani kafayı yememe az kaldı. Her sorun beni buluyor anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PC'ye format attım Discord'da arkadaşımla konuşurken sesin çok az geliyor dedi. Bende Realtek Audio Console vardı girdim. Bu makineyi desteklemiyor yazdı. Bende uygulamayı kaldırdım. Benim anakartın CDsinde vardı onu kurdum o da uygulama gelmedi. Şimdi tekrar format atıyorum. Sürücünün dosya kalıntıları kalır mı? Format atınca aynı driver geri gelir mi? Gelmez ise güzel olacak anakart CD'sinden driver kuracağım. Yani kafayı yememe az kaldı. Her sorun beni buluyor anlamıyorum.

Hayır sürücüye dair bir şey kalmaz ama Windows otomatik olarak yüklüyor olabilir. İnternet bağlantısını kesin. Sürücü kurduktan sonra internete bağlarsınız.

Tmm o zaman dil seçme ekranında kesicem
Artık açılıyor ama anakartın sürücüsünü internetten yüklersem aynı sorun olurmu önceki formatta internetten yükledim.
Screenshot_20210406-201937.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı