Realtek HD Audio Gözükmeme Sorunu

KaanBYK

Hectopat
Katılım
11 Aralık 2014
Mesajlar
100
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2 kere kurmama rağmen kendisini bulamadım. Program kaldır kısmında var dosyasını da buldum ama içinde sadece 1 exe var bilgisayarda var ama yok gibi. Gürültü dengeleme özelliği de gelmemiş zaten onun için indirmiştim ama yok gibi. Sorun nedir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bugün format attıktan sonra aynı sorunu yaşadım. Realtek HD Audio aygıtını bile göremiyorum şuan..

MSI Gaming 5 ana karta sahibim ve harici güç kablosuyla da ayırmıştım kendisini ama şu an sadece Nvidia High Definition Audio gözükmekte listede ön ve arka çıkışlar çalışıyor fakat realtek hd audio ile ilgili herhangi bir ibare yok ayrıca güncel sürücüsünü kurduğum zaman ise ses komple gidiyor..

HD Audionun donanım kimliği ise burada..

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_1462D917&REV_1000


( Bu arada sayın, @THE_MILLER hiç yeri değil biliyorum fakat özel mesaj sistemi olmamasından kaynaklı kime ulaşacağımı bilemediğim için size yazıyorum.. Dün 1000-4000 Ping Sorunu diye bir konu açıp uzun uzun sorunu denediğim şeyleri anlatmıştım.. Yardımlarınız için de sizi ve sayın @Asım Demir etiketlemiştim.. Daha sonra yanlış yere açılmış konu yüzünden 1 puanlık ceza aldım ve konuyu şuan bulamıyorum.. Bu konu hakkında bir bilgim yok yeniden açmalı mıyım ? Yoksa ceza süresi bitince ki bitti ama yine de bilmediğimden soruyorum başka bir başlık altına iletilir mi konu ? )

Şuan kontrol ettim de anakart üzerinde pinlerin takılı olmasına rağmen , board explorerda gözükmüyor da acaba donanımsal bir sıkıntı mı benimki ?
 

Dosya Ekleri

  • 1.JPG
    1.JPG
    79,2 KB · Görüntüleme: 82
  • 2.JPG
    2.JPG
    88,5 KB · Görüntüleme: 82

Merhaba siz bu işlerden anlıyor çözüm bulan biri gibisiniz bana da yardım eder misiniz?

Benim sorunum her zaman hoparlör High Definition u algılayan PC im şimdi algılamıyor taktığım jakları çıkış cihazlarında ne yaptıysam yapayım hep ASUS VW220 NVIDIA'yı görüyor oda benim ekran kartımdan geliyor sanırım buna çözüm bulur musun? Yani kısaca Jakları görmüyor ve Realtek'i kuramıyorum eskiden ASUS Realtek HD yöneticisi vardı.
 

Dosya Ekleri

  • seeeees.png
    seeeees.png
    34,3 KB · Görüntüleme: 27

Yeni konular

Geri
Yukarı