Realtek HD Audio gözükmüyor

Sxachzel

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir bilgisayar aldım ve ne yaparsam yapayım hangi yolu denersem deneyim. Mikrofon bölümünde ki 'geliştirmeler' bölümünü getiremiyorum. Mikrofon dip ses temizlemek için kullandığım programlarda dip ses engelleyemedi.

MSI 7C88 (B460M-A PRO) mobel bilsasayar toplattım. Micro-star mobel ses kartı.
Bu sürücünün de driverını da indirmeme rağmen yine sonuç değişmedi. Yok mu başka bir yolu yardımcı olabilir misiniz?

Doğru driverı indirdiğinizden emin misiniz? Driver Booster kullanarak otomatik olarak bulup indirebilirsiniz.

Not: Driver Booster linci yiyeceğim, gerek yok. Çünkü kullanıyorum ve hiçbir sorun yok.

Doğru driverı indirdiğinizden emin misiniz? Driver Booster kullanarak otomatik olarak bulup indirebilirsiniz.

Not: Driver Booster linci yiyeceğim, gerek yok. Çünkü kullanıyorum ve hiçbir sorun yok.
Evet her yolu denedim. Driver'ın kökenine kadar indim. Model her şeyini öğrendim sonuç değişmedi. Diğer pclerime baktım. HDA adlı bir klasör oluşuyor fakat yeni aldığımda bu klasör oluşmuyor. Diğer pcden aldım yine işe yaramadı. Yetkili servise götürmeyi düşünüyorum.

Evet her yolu denedim. Driver'ın kökenine kadar indim. Model her şeyini öğrendim sonuç değişmedi. Diğer pclerime baktım. HDA adlı bir klasör oluşuyor fakat yeni aldığımda bu klasör oluşmuyor. Diğer pcden aldım yine işe yaramadı. Yetkili servise götürmeyi düşünüyorum.
Anladım hocam. Geçmiş olsun, iyi forumlar dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı