Merhabalar, format attım ve driverımı güncellemek istiyorum. normalde Realtek denetim masasında bulunurdu fakat güncellememe rağmen hiçbir yere gelmiyor, boşluğa yüklüyor gibi. Driver'ı PRIME H310M-K R2.0|Anakart|ASUS Türkiye anakartımın driverlarından aldım, yükledim fakat sorunum çözülmedi, sebebi ne olabilir?
Intel ürünleri için destek yazılımları, bios, yardımcı uygulamalar, üretici yazılımı ve yamalar da dahil olmak üzere yeni ve daha önce yayınlanmış sürücüleri indirin.
Windows 10'un otomatik sürücü yükleme özelliğini Sistem Özellikleri altından kapatıyoruz. Microsoft Windows 10 ile birlikte gelen güçlü ve varsayılan bir
Windows 10'un otomatik sürücü yükleme özelliğini Sistem Özellikleri altından kapatıyoruz. Microsoft Windows 10 ile birlikte gelen güçlü ve varsayılan bir
Denedim fakat yine olmadı. Aygıt yöneticisinde gözüküyor ama giriş yapamıyorum donanım kimliğide buymuş.
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887&SUBSYS_104386C7&REV_1003
Oh sonunda oldu yardımın için teşekkür ederim ama hiçbir hoparlör gözükmüyor ne kulaklık ne monitör ne de harici hoparlör. Hepsiinden ses alabiliyorum fakat ayar yapamıyorum.
Monitör için ekran kartı üzerinden yani AMD üzerinden ayar yapabilirsiniz. Diğer ayarlar için ise Ayarlar/ Sistem/Ses/Ses Denetim Masası'ndan yapabilirsiniz. Sıkıntı olmaz.