aras55
Kilopat
Merhaba arkadaşlar Laptop'un kulaklık taktığım ses jak girişi kırıldı. Ses girişini mikrofon girişi ile değiştirmek istiyorum.
Denetim masasında eskiden Realtek Audio yöneticisi vardı ancak ses jakı değiştirilemiyordu jak kısımları pasif durumdaydı bu yüzden kaldırıp güncellemeyi denedim ancak tamamen kayboldu.
Driver unistaller ile güvenli mod ile kaldırarak birçok Realtek driverı indirip kurdum ancak Realtek Audio yöneticisi denetim masasına gelmiyor.
Windows 10 X64 Home Basic kullanıyorum. Laptop'un orijinalinde Windows 8.1 kurulu durumdaydı.
Donanım kimliği.
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0269&SUBSYS_1179FB31&REV_1002.
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0269&SUBSYS_1179FB31.
Anakart modelim.
Intel plcsf8.
Anakart modelime göre kurduğum son iki driver.
www.driverscape.com
@Recep Baltaş
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :/
Denetim masasında eskiden Realtek Audio yöneticisi vardı ancak ses jakı değiştirilemiyordu jak kısımları pasif durumdaydı bu yüzden kaldırıp güncellemeyi denedim ancak tamamen kayboldu.
Driver unistaller ile güvenli mod ile kaldırarak birçok Realtek driverı indirip kurdum ancak Realtek Audio yöneticisi denetim masasına gelmiyor.
Windows 10 X64 Home Basic kullanıyorum. Laptop'un orijinalinde Windows 8.1 kurulu durumdaydı.
Donanım kimliği.
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0269&SUBSYS_1179FB31&REV_1002.
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0269&SUBSYS_1179FB31.
Anakart modelim.
Intel plcsf8.
Anakart modelime göre kurduğum son iki driver.
Toshiba PLCSF8 Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
Download the latest drivers for your Toshiba PLCSF8 to keep your Computer up-to-date.
@Recep Baltaş
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :/
Son düzenleme: