Realtek High Definition Audio düşük ses

kerimim25

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. ASUS TUF Gaming model laptop en son sürüm ses driveri yüklü olmasına rağmen ses bayağı düşük geliyor. Sırayla eski driveri kaldırıp ASUS sitesinden son yayınlanan sürücüyü kurdum olmadı. Geri yükleme yaptım olmadı. En son Realtek Audio consol denen uygulamayı kaldırdım yeniden kurayım diyorum ama Microsoft mağazada uygulama yok. Şu an en son sürüm yüklü ama ama ses kısık ve kontrol paneli uygulaması da yok. Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz arkadaşlar rica etsem? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ASRock B450M Pro4 - F anakartı var ben de Realtek daha iyi diye anakartımın Sitesin'den indirdim. Ilk basta ses geliyordu cok kisik bir sekil de sonradan ses direkt gitti 1 kere gelmisti sonra komple gitti. Benim Realtek surumum Realtek ALC892 ilk basta kulakligi gormustu fakat sonra gormemeye basladi ben de Denetim Masası'ndan direkt kaldirarak çözümü buldum. Ama siz uygulamanin orada olmadigini soyluyorsunuz. Once Realtek Sitesin'den size uygun surucuyu indirin sonra onu oradan silmeye calisin.

Ben de ASRock B450M Pro4 - F anakartı var ben de Realtek daha iyi diye anakartımın Sitesin'den indirdim. Ilk basta ses geliyordu cok kisik bir sekil de sonradan ses direkt gitti 1 kere gelmisti sonra komple gitti. Benim Realtek surumum Realtek ALC892 ilk basta kulakligi gormustu fakat sonra gormemeye basladi ben de Denetim Masası'ndan direkt kaldirarak çözümü buldum. Ama siz uygulamanin orada olmadigini soyluyorsunuz. Once Realtek Sitesin'den size uygun surucuyu indirin sonra onu oradan silmeye calisin.
denetim masasında realtek sürücüsü ile ilgili hiç birşey yok
Ekran kartı driverını güncelle.

Realte Console: Realtek Audio Control Al - Microsoft Store tr-TR
hocam şuan lınke tıkladıgımda uygulamayı indir seçeneği var ama tıkladığımızda mağazaya yönlendiriyor mağazada da bu uygulama yok

Ekran kartı driverını güncelle.

Realte Console: Realtek Audio Control Al - Microsoft Store tr-TR
şimdi audio concole açıldı ama ekrandan çıkınca pc de kayıtlı halde yok. arama kısmında arıyorum çıkmıyor. bende çareyı görev çubuğuna sabıtemede buldum. şuan sabitldm görev çubuguna
arkadaşlar şuan kullandığım sürücü bu
arkadaşlar şuan kullandığım sürücü bu

Dosya Ekleri

• 1270.png
    1270.png
    208 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı