Realtek kulaklık mikrofonu ses aygıtlarında gözükmüyor

Peki mikrofonu gördü mü?

Hayır görmüyor hocam delireceğim. BIOS'u sıfırladım az önce belki onunla bir alakası vardır diye şimdi de kulaklık ve bilgisayar hoparlörü tek bağlantı oldu. Kulaklığı takınca kulaklıktan, çıkarınca hoparlörden geliyor ses fakat tek aygıt bağlı görünüyor.

Hayır görmüyor hocam delireceğim. BIOS'u sıfırladım az önce belki onunla bir alakası vardır diye şimdi de kulaklık ve bilgisayar hoparlörü tek bağlantı oldu. Kulaklığı takınca kulaklıktan, çıkarınca hoparlörden geliyor ses fakat tek aygıt bağlı görünüyor.
Peki jak girişlerinin düzgün çalıştığına emin misin?

Tamam. Umarım çözülür sorunun.

Biraz saçma olacak ama Valorant oynuyor musun?
Hocam w11e geçtim bir şey değişmedi, Windows 10'a temiz kurulumla geçtim yine yok bu mikrofon :/
Valorant oynamıyorum discordda arkadaşlarımla konuşmaya çalışıyorum. Fakat orada da tek input realtek laptop mikrofonu çıkıyor o da sesi çok kötü alıyor.
Tamam. Umarım çözülür sorunun.

Biraz saçma olacak ama Valorant oynuyor musun?
Hocam güncelleme**

Bilgisayara format atmak için usb diski tam hazırlarken birden mikrofon sesinin (kulaklığın) kulaklığımdan iletildiğini fark ettim (öncesinde bu yoktu) ve o anda sürücü kurulu değildi sonrasında ise sürücü kurdum ve o ses de gitmiş oldu. Yani donanımda sorun olmadığına emin olduk fakat casper'ın kendi driverı işe yaramıyor aklınıza gelen çözüm var mıdır?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı