Realtek kurduktan sonra ses gelmemesi

bekqxl

Centipat
Herkese merhaba. Bu gece normal çalışan dizüstü bilgisayarıma Realtek yükledim. Realtek yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Yeniden başlattıktan sonra bilgisayarımdan ses alamamaya başladım. Mikrofonum çalışıyor fakat kulaklıktan veya laptopun kendi hoparlöründen ses gelmiyor. Varsayılan aygıt çözümünü, Driver Booster'dan ses yok seçeneğini, Realtek ve ses kartı sürücülerini tamamen kaldırıp yeniden indirme ve sistem geri yükleme dahil birçok seçeneği denedim, çözüme ulaşamadım. Hiçbir sebep yokken Realtek yükledim diye hiçbir ses alamıyorum. Kulaklıkta ve hoparlörde herhangi bir sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Bu gece normal çalışan dizüstü bilgisayarıma Realtek yükledim. Realtek yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Yeniden başlattıktan sonra bilgisayarımdan ses alamamaya başladım. Mikrofonum çalışıyor fakat kulaklıktan veya laptopun kendi hoparlöründen ses gelmiyor. Varsayılan aygıt çözümünü, Driver Booster'dan ses yok seçeneğini, Realtek ve ses kartı sürücülerini tamamen kaldırıp yeniden indirme ve sistem geri yükleme dahil birçok seçeneği denedim, çözüme ulaşamadım. Hiçbir sebep yokken Realtek yükledim diye hiçbir ses alamıyorum. Kulaklıkta ve hoparlörde herhangi bir sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
sağda höperlere tıkla ayarlarına git düzenleye tıkla denge denen yerde en üst sürgü yü sola alttakini
sağa al sonra sesi kontrol et
sağda höperlere tıkla ayarlarına git düzenleye tıkla denge denen yerde en üst sürgü yü sola alttakini saü
ayrıca hangi ses ayarını kullanacağını seçmelisin genelde hoperlör yeşil olur

İşte mesele burda. İllaki gereklilik olmadığı sürece asla sürücüleri ellemeyin. Tavsiyem Driver Booster gibi yazılımlar olmadan sürücüyü elle kaldırmanız. Eğer imkan varsa format atın.
Sürücüleri tamamen kaldırdım ve yeniden yükledim, herhangi bir değişiklik olmadı.

sağda höperlere tıkla ayarlarına git düzenleye tıkla denge denen yerde en üst sürgü yü sola alttakini

ayrıca hangi ses ayarını kullanacağını seçmelisin genelde hoperlör yeşil olur
Değişiklik olmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı