Çözüldü Realtek lan driver kurulum hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yigitfahris

Decapat
İnternet driverimin tamamen silinmesine bir sürü farklı çözüm denedim ancak olmuyor başka bir konuda bana anakartı orijinal sitesinden sürücüyü yükle dendi kurarken:
The Realtek network Controller was not found.
If deep sleep mode is enabled please plug the cable.
Hatası alıyorum BIOS pilini çıkartıp taktım, BIOS ayarlarını defaulta çektim ancak hiçbir türlü düzelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakartın dahili ethernet entegresi arızalanmış. Sana tavsiyem harici bir kart alacaksan, PCI-e tabanlı bir ethernet kartı almak olacaktır. Bunun için yeni bir konu açıp tavsiyeler üzerine alabilirsin.
Aygıt yöneticisinin ekran görüntüsünü atar mısın?
IMG_20200321_104558.jpg

Donanım kaynaklı bir durum gibi gözüküyor. BIOS'tan " onboard lan Controller " enabled olduğundan emin ol, dısabled ise enabled yap F10'a basıp kaydet.
Arka ethernet portunun kablosu takılı iken LED ışıklarının yandığından emin ol.

Donanım kaynaklı bir durum gibi gözüküyor. BIOS'tan " onboard lan Controller " enabled olduğundan emin ol, dısabled ise enabled yap F10'a basıp kaydet.
Arka ethernet portunun kablosu takılı iken LED ışıklarının yandığından emin ol.
Onboard lan Controller zaten enabled ancak herhangi bir led ışık yanmıyor. Bir usb ethernet kartı alıp sonucu buraya yazarım şimdilik teşekkürler..

Anakartın dahili ethernet entegresi arızalanmış. Sana tavsiyem harici bir kart alacaksan, PCI-e tabanlı bir ethernet kartı almak olacaktır. Bunun için yeni bir konu açıp tavsiyeler üzerine alabilirsin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı