calores Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #1 Ethernet Driver'ını kurarken şu hatayı alıyorum: "The Realtek network Controller was not found. İf Deep sleep mode is enabled. Please plug the cable."
Ethernet Driver'ını kurarken şu hatayı alıyorum: "The Realtek network Controller was not found. İf Deep sleep mode is enabled. Please plug the cable."
KS KS calores Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #11 Kurdum, fakat aygıt yöneticisinde falan çıkmadı ağ ayarlarında baktığımda orada da yok. Artı 0 Eksi
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 25 Haziran 2021 #12 Aygıt yöneticisinden baktığınızda bir hata kodu var mı? Artı 0 Eksi
KS KS calores Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #13 Malesef, çıkmıyor. Artı 0 Eksi
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 25 Haziran 2021 #14 calores dedi: Maalesef, çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... saçma olacak ama rj 45 portuna Ethernet bağladığınızda tanıyor mu yoksa takıldığını hiç fark etmiyor mu? Artı 0 Eksi
calores dedi: Maalesef, çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... saçma olacak ama rj 45 portuna Ethernet bağladığınızda tanıyor mu yoksa takıldığını hiç fark etmiyor mu?
KS KS calores Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #15 irfanumut dedi: saçma olacak ama rj 45 portuna Ethernet bağladığınızda tanıyor mu yoksa takıldığını hiç fark etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Işıkları yanmıyor tanımıyor aygıt yöneticinde Ethernet diye hiçbir şey yok bilgisayarda Ethernet diye bir şey geçmiyor. Artı 0 Eksi
irfanumut dedi: saçma olacak ama rj 45 portuna Ethernet bağladığınızda tanıyor mu yoksa takıldığını hiç fark etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Işıkları yanmıyor tanımıyor aygıt yöneticinde Ethernet diye hiçbir şey yok bilgisayarda Ethernet diye bir şey geçmiyor.
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 25 Haziran 2021 #16 calores dedi: Işıkları yanmıyor tanımıyor aygıt yöneticinde Ethernet diye hiçbir şey yok bilgisayarda Ethernet diye bir şey geçmiyor. Genişletmek için tıkla... 1. seçenek BIOS Update yapıp tüm ayarları sıfırlamak. 2. seçenek anakart bozuk hocam Aklıma başka bir yöntem gelmiyor. Artı 0 Eksi
calores dedi: Işıkları yanmıyor tanımıyor aygıt yöneticinde Ethernet diye hiçbir şey yok bilgisayarda Ethernet diye bir şey geçmiyor. Genişletmek için tıkla... 1. seçenek BIOS Update yapıp tüm ayarları sıfırlamak. 2. seçenek anakart bozuk hocam Aklıma başka bir yöntem gelmiyor.
KS KS calores Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #17 irfanumut dedi: 1. seçenek BIOS Update yapıp tüm ayarları sıfırlamak. 2. seçenek anakart bozuk hocam. Aklıma başka bir yöntem gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım tek çare yeni anakart almak. Gigabyte B450M S2H'yi öneriyor musunuz? Artı 0 Eksi
irfanumut dedi: 1. seçenek BIOS Update yapıp tüm ayarları sıfırlamak. 2. seçenek anakart bozuk hocam. Aklıma başka bir yöntem gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım tek çare yeni anakart almak. Gigabyte B450M S2H'yi öneriyor musunuz?
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 25 Haziran 2021 #18 calores dedi: Anladım tek çare yeni anakart almak. Gigabyte B450M S2H'yi öneriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ne desem yanlış olur yanlış bilgi vermeyim. Artı 0 Eksi
calores dedi: Anladım tek çare yeni anakart almak. Gigabyte B450M S2H'yi öneriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ne desem yanlış olur yanlış bilgi vermeyim.
KS KS calores Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #19 Anladım fakat ben anakartlardan fazla anlamam sadece iyi bir anakart lazım. Artı 0 Eksi
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 26 Haziran 2021 #20 calores dedi: Anladım fakat ben anakartlardan fazla anlamam sadece iyi bir anakart lazım. Genişletmek için tıkla... Dilersen farklı bir konu daha aç bütçene göre en iyi anakartı önerirler sana. Artı 0 Eksi
calores dedi: Anladım fakat ben anakartlardan fazla anlamam sadece iyi bir anakart lazım. Genişletmek için tıkla... Dilersen farklı bir konu daha aç bütçene göre en iyi anakartı önerirler sana.