Çözüldü Realtek PCI-e GBE Family Controller hızı nasıl artırılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

morpetek

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün PC ayarlarında dolanırken internet kısmında dikkatimi bu yazı çekti. Ayar ayrıntılarına girince internet hızının 100/100mb yazdıgını gördüm. Ben fiber altyapı kullanıyorum ve internet hızım 1000 MB. Bu 100 MB olayını artırmanın bir yolu var mıdır normali bu mudur?

Çözüm
İnternetiniz ara sıra kopuyor mu? Aynı sorunu bir süredir bende yaşıyorum ve büyük ihtimalle kablodan olduğunu düşünüyorum. Yeni kabloya geçeceğim.

Eki Görüntüle 2528163

Güncelleme. Elektrikçiden aldıgım kabloya güvenmedim ve internetten fabrikasyon bir CAT 6 kablo aldım sıkıntı kablodaymış resimde de gördüğünüz gibi indirme hızım 900 civarlarına kadar çıktı.
Bugün PC ayarlarında dolanırken internet kısmında dikkatimi bu yazı çekti. Ayar ayrıntılarına girince internet hızının 100/100mb yazdıgını gördüm. Ben fiber altyapı kullanıyorum ve internet hızım 1000 MB. Bu 100 MB olayını artırmanın bir yolu var mıdır normali bu mudur?

Ethernet kablonuz CAT kaç? Bir de router modeli nedir?

Modem ile PC arasındaki kabloda lbn CAT 6 yazıyor modemin modeline baktıgım zaman da Huawei LG8245x6 yazıyor.
@A1peren @Einstein

Aygıt yöneticisi>ethernet>gelişmiş>speed duplex> 1 Gbps tam ikili yapıp deneyin.
Olmazsa Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı